Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A mágnes horgászat egy egyre közkedveltebb hobbi, amihez csupán egy mágnesre van szükség és a természetre. Az alábbi Hashtagen elérhetőek a posztok: #mágneshorgászat

Mágnest vennél? Akkor neomagnet.hu.

Szerveznél mágnes horgászatot a szemetszedes.hu -n keresztül.

A rovat hivatalos facebook oldala ide kattintva elérhető.

Népszerű facebook csoportja ide kattintva elérhető.

A mágnes horgászat alapjai

A mágnes horgászat alapjai

A mágnes horgászat alapjai, jobban mondva hogyan váljunk mágnes horgásszá, milyen eszköz kell, miért is jó? 2018-ban ismét ez a kiváló hobbi a Hulladékvadászon.

Elveszett mágnes nyomában

Elveszett mágnes nyomában című epizódban, Csányi Károly legendás mágnes horgász kalandját osztjuk meg oldalunkon, amiben a hősünk elmeséli hogyan szerezte vissza a mágnesét.

Kezdődik a horgászszezon – A bicikli temető!

Itt a 2017-es év, ezért ideje elkezdenünk az új évadunkat és egy valódi  bicikli temető bemutatásával kezdenénk. Évek óta nem volt ilyen kemény telük, a vizeink nagy része befagyott és ameddig ez így volt nem volt más választásunk, mint a tervezgetés.

Apróságok a mélyből? (videóval)

Horgászataink során sok nagy és érdekes dolgot fogunk, amiről be is számolunk nektek, de mi van a kisebb dolgokkal? Eheti beszámolónkból kiderülhet számotokra, hogy milyen apróságok heverhetnek a víz mélyén.

A Mágnes Lady és a pisztoly doboz

Hetek óta először sütött ki a nap és hosszú hétvége is van szóval minden adott egy horgászatra. Sajnos Dávid most nem tudott eljönni velem úgy, hogy Réka lesz az akivel együtt horgászom. Továbbiakban csak a Mágnes Lady!

Egy ködös pénteki nap a híd alatt

Egy ködös pénteki napnak indult mint a többi annyi különbséggel, hogy pár óra múlva indulunk horgászni. A helyet illetően még nem döntöttünk, így ezzel kellett kezdenünk a napunkat. Elő a Google és keresés, több is szóba jött már majdnem kiválasztottuk a megfelelőt mikor kiderült, hogy délután esni fog. Kezdhetjük elölről az egészet vagy nem megyünk horgászni, szerencsére ez szóba sem jöhetett.

Mágnes horgászat: a kezdet

A mágnes horgászat rejtelmeibe bevezető cikket a mágneshorgászaink bemutatkozásával kezdjük. A csapat tagjai elmesélik, hogy honnan jött az ötlet, hogyan kezdték és mik voltak az első tapasztalatok. A rovat hetente új tartalommal jelentkezik, érdemes lesz hát figyelni.