Category: Mágnes horgászat

A mágnes horgászat egy egyre közkedveltebb hobbi, amihez csupán egy mágnesre van szükség és a természetre. Az alábbi Hashtagen elérhetőek a posztok: #mágneshorgászat

Mágnest vennél? Akkor neomagnet.hu.

Szerveznél mágnes horgászatot a szemetszedes.hu -n keresztül.

A rovat hivatalos facebook oldala ide kattintva elérhető.

Népszerű facebook csoportja ide kattintva elérhető.

A mágnes horgászat alapjai

A mágnes horgászat alapjai

A mágnes horgászat alapjai, jobban mondva hogyan váljunk mágnes horgásszá, milyen eszköz kell, miért is jó? 2018-ban ismét ez a kiváló hobbi a Hulladékvadászon.

Elveszett mágnes nyomában

Elveszett mágnes nyomában című epizódban, Csányi Károly legendás mágnes horgász kalandját osztjuk meg oldalunkon, amiben a hősünk elmeséli hogyan szerezte vissza a mágnesét.

Kezdődik a horgászszezon – A bicikli temető!

Itt a 2017-es év, ezért ideje elkezdenünk az új évadunkat és egy valódi  bicikli temető bemutatásával kezdenénk. Évek óta nem volt ilyen kemény telük, a vizeink nagy része befagyott és ameddig ez így volt nem volt más választásunk, mint a tervezgetés.

Apróságok a mélyből? (videóval)

Horgászataink során sok nagy és érdekes dolgot fogunk, amiről be is számolunk nektek, de mi van a kisebb dolgokkal? Eheti beszámolónkból kiderülhet számotokra, hogy milyen apróságok heverhetnek a víz mélyén.

A Mágnes Lady és a pisztoly doboz

Hetek óta először sütött ki a nap és hosszú hétvége is van szóval minden adott egy horgászatra. Sajnos Dávid most nem tudott eljönni velem úgy, hogy Réka lesz az akivel együtt horgászom. Továbbiakban csak a Mágnes Lady!

Egy ködös pénteki nap a híd alatt

Egy ködös pénteki napnak indult mint a többi annyi különbséggel, hogy pár óra múlva indulunk horgászni. A helyet illetően még nem döntöttünk, így ezzel kellett kezdenünk a napunkat. Elő a Google és keresés, több is szóba jött már majdnem kiválasztottuk a megfelelőt mikor kiderült, hogy délután esni fog. Kezdhetjük elölről az egészet vagy nem megyünk horgászni, szerencsére ez szóba sem jöhetett.

Mágnes horgászat: a kezdet

A mágnes horgászat rejtelmeibe bevezető cikket a mágneshorgászaink bemutatkozásával kezdjük. A csapat tagjai elmesélik, hogy honnan jött az ötlet, hogyan kezdték és mik voltak az első tapasztalatok. A rovat hetente új tartalommal jelentkezik, érdemes lesz hát figyelni.