Category: Őrzők

Őrzők című rovatban bemutatjuk településeink őrszolgálatait, őrségeit, akik nap mint nap a rendre és a tisztaságra ügyelnek.

Az alábbi Hashtagen elérhetőek a posztok: #Őrzők

Természetvédelmi Őrszolgálat jelentősége

A Természetvédelmi Őrszolgálat kiemelt fontosságú feladata a területek rendszeres ellenőrzése. Az önkormányzati természetvédelmi őr intézkedésre jogosult hivatalos személy, így a jogsértésekkel szemben hatékonyan fel tud lépni.

A Természetvédelmi Őrszolgálat bemutatkozása

Az országban egyedülálló módon a fővárosi helyi jelentőségű védett természeti területek és értékek védelme és őrzése érdekében Budapesten Önkormányzati Természetvédelmi Őrszolgálat működik.

Téli madáretetés

Ismét eltelt egy év, elérkezett a téli madáretetés ideje. A Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkatársi idén is madáretetőket helyeztek ki a Naplás -tó felett fekvő Cinkotai parkerdőben és a XVI.kerület Batthyány Ilona utcában található telephelyükre.

Rákosmenti Mezei Őrszolgálat bemutatása

Az Őrzők rovatunk első résztvevője, a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat, az ország legnagyobb mezei őrszolgálata. Munkájukat Budapest 5 kerületében végzik, több műszakos munkarendben.

Őrzők – Rendfenntartó rovatunk

Őrzők címmel újabb rovat indul a hulladekvadasz.hu -n. Az oldalunk hasábjain a következőkben bemutatjuk településeink őrszolgálatait, őrségeit, akik nap mint nap a rendre és a tisztaságra ügyelnek.