Hulladékvadász by Zeewa néven 2020. január 10-én teljes egészében megújul a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány által üzemeltetett hulladékvadász rendszere.

A bejelentés menete az új Hulladékvadász by Zeewa rendszerben a legmagasabb szintre emelkedett: könnyebb, gyorsabb, nyomon követhető. A hulladékvadász mozgalom 4 éves!

A Zeewa Közösség az a hely, ahol a környezetünkért tevő emberek gyülekeznek és szemétszedési akciókat szerveznek környezetünk rendbetételéért.

Gyakran ismétlődő kérdések gyűjteményekben sorra vesszük azokat a kérdéseket, amivel szinte minden Zeewa felhasználó találkozni fog.

Tennél a környezetért, de nincs időd rá? Támogass olyan személyeket, akik nap mint nap tesznek azért, hogy zöldebb világban éljünk.

A Zeewa token a Zeewa rendszerének az ösztönző eszköze, mely célkitűzése, hatalmas kapacitása, gyorsasága és olcsósága miatt a legzöldebb a világon.
Az önkormányzatok figyelmébe ajánljuk, hogy a Hulladékvadász by Zeewa rendszere 2020-tól már nem csak a bejelentésekkel nyújt segítséget számukra.

Cégek és vállalatok számára is segítséget nyújt – a lakosság és az önkormányzatok mellett – a tiszta környezetünk megteremtéséhez a megújult Hulladékvadász rendszere.

Hulladékvadász applikáció

A Hulladékvadász applikáció 2020. januárjában a Hulladékvadász by Zeewa rendszerével karöltve megújult és Android mellett már IOS rendszereken is elérhető.
A Trend FM műsorában Kertész Balázs, a JÖN Alapítvány alapítója beszélt a megújult Hulladékvadász applikáció világon egyedülálló újításairól.
Az RTL Klub Híradó Zöld hírek rovatában az illegális hulladéklerakások és azok kormányzati július 1-jével induló felszámolása volt a téma.

Zeewa virtuális pénztárca

A Trust wallet a hulladékvadászok hivatalos virtuális pénztárcája, ahova tevékenységük jutalmát, a Zeewa tokent gyűjthetik és tehetik akár pénzzé.