Hulladékvadász Térkép

A Hulladékvadász térkép segítségével az oldalra beérkezett összes illegális hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentés mindössze egy térképen láthatóvá vált.

A hulladékvadász rendszere 2020. január 1-én megújult, az új Hulladékvadász Világtérkép elérhető ide kattintva!


2016.01.01 – 2019.12.31. közötti bejelentések térképe!

Jelmagyarázat (minden helyszínt megtekinthető az ikonra kattintva)

  • Piros alapon hulladékvadász célkereszt a beérkezett, de még meg nem oldott bejelentés
  • JÖN Alapítvány lógójával ellátott helyszínek a megoldott bejelentéseket mutatja.
  • Hulladékvadász zászlóval jelzet helyszínek a Hulladékvadász csapatának eddigi terepszemléit mutatja.
  • Városkép romboló rovatunk képével jelölt helyszínek az eddig bemutatott elhagyatott, lerobbant ingatlanok cikkeinek a helyszínét mutatja be.

[codepeople-post-map]

A látványos térképpel az a célunk, hogy minél jobban átláthatóbbá tegyük a hulladékvadászok napi munkáját. Az ország több pontjáról érkező bejelentések eloszlásait, mennyiségét és megoldásait lehet nyomon követni az alábbi térképen. Szinte minden településen található kisebb nagyobb illegális hulladéklerakat.

A térképen az eddig felderítettek és a hulladekvadasz.hu -ra beérkezett bejelentések láthatóak.

Légy Te is hulladékvadász és kerüljön fel a térképre az általad bejelentett bejelentés és figyel, hogyan válik napokon belül megtisztított területé. Mindez a hulladékvadász.hu szerkesztősége és az aktuális önkormányzatok hathatós együttműködésének hatására.

Hulladékvadászok bejelentései területi lista

Hogyan is kell bejelenteni a hulladékvadászon?
Két lehetőséget biztosítunk az oldalunkon. Mindkét lehetőség elektronikus, internettel mindenképpen rendelkezni kell.

  • Hulladékvadász.hu oldalon az illegális hulladék bejelentési űrlap kitöltésével, ami ide kattintva elérhető.
  • Hulladékvadász applikáció segítségével, amit a Google Play áruházból lehet letölteni.

Hulladékvadász térkép

Az összesített hulladékvadász térkép segítségével reméljük mindenkit ösztönözni tudunk környezetünk megtisztítására, hogy mindenkiből aki egy kicsit is környezettudatos vagy fontos számára a környezete tisztasága idővel egy igazi hulladékvadász váljék.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!

Az Országos Hulladékvadászat eseménysorozatunknak hála naponta kapjuk az ország több különböző pontjáról az illegális hulladéklerakatokkal kapcsolatos bejelentéseket. Ezen az eseményen kívül az oldalunk népszerűségének és országos sajtómegjelenéseinek is köszönhető. Hitelességünket és pártatlanságunkat senki se vitatja. Célunk a környezetvédelem, az érdemi munka, a tenni akarás példás bemutatása. Ehhez hoztuk létre a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványt (későbbiekben JÖN Alapítvány).

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.

Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezet megtisztításának érdekében?

Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat keresünk. Ezt a térképes rendszert is saját anyagi és időnk ráfordításával készítettük el, ami sajnos elsőre nem tökéletes. Viszont így is kiválóan alkalmas az illegális hulladéklerakások pontos szemléltetéséhez.