Share

Rólunk, hulladékvadászokról röviden: olyan civil személyek, lakosok, akik megunták, hogy piszkos szemétdombokhoz hasonlít közvetlen környezetük. 

Weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes.

A hulladekvadasz.hu az emberek aktivizálását tűzte ki célul, hogy függetlenül az egyéni és pártérdekektől, a következő generációk érdekében fogjunk össze a tiszta, egészségesebb környezetért.

Rólunk. Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekeidnek? /Terebesi erdő 2016, Budapest (Örs Vezér terétől 5 percre)/ Fotó: hulladekvadasz.hu

Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekeidnek? /Terebesi erdő 2016, Budapest (Örs Vezér terétől 5 percre)/ Fotó: hulladekvadasz.hu

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával. Továbbá igény esetén „Tisztogatók” címszó alatt szemétgyűjtési akciókat szervez.

Ez csupán egy kezdeményezés, amely csak rajtunk múlik eléri e a célját. – Szebenyi Péter, környezetmérnök, A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány elnöke

A hulladekvadasz.hu-nak a tevékenységeinek hosszútávú működéséhez bejegyeztünk egy alapítványt, aminek a neve Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (későbbiek JÖN Alapítvány).

A JÖN Alapítvány egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány, ami egy teljesen független és semleges önkéntes szerveződés.

Az országosan ismert hulladekvadasz.hu csapata által bejegyzett nonprofit alapítvány.  Az oldal környezetvédelem legújabb zászlóshajója a mai magyarországi vizeken. A tevékenységi körei túlnyomórész internet segítségével napi rendszerességgel végzi.

Hulladékvadász.hu – Hulladék témájú hírportál

Egy olyan közösségi, bejelentő oldal, amely összefogja a környezettudatos embereket az illegális hulladéklerakás megakadályozására, felszámolására. Továbbá segítve ezzel az aktuális önkormányzatok munkáját.

Tisztogatok.hu – A közösségek ereje

Tisztogatók – a közösségek ereje! Az oldalunk olyan közösségi felület, ahol emberek önszerveződését, tenni akarását mutatjuk be, hogy vannak olyan közösségek, akik időt, energiát nem spórolva kepések tenni környezetükért.

Az alapítvánnyal az alábbi linken, ide kattintva lehet felvenni a kapcsolatot.

Rólunk már sok mindent mondtak, de úgy gondoljuk, hogy a szavak helyet tettekre is szükség van.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legyen egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

Share