bejelento
Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share

Rólunk, hulladékvadászokról röviden: olyan civil személyek, lakosok, akik megunták, hogy piszkos szemétdombokhoz hasonlít közvetlen környezetük. 

Weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a legapróbb önkéntes.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes

A hulladekvadasz.hu az emberek aktivizálását tűzte ki célul, hogy függetlenül az egyéni és pártérdekektől, a következő generációk érdekében fogjunk össze a tiszta, egészségesebb környezetért.

Rólunk. Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekeidnek? /Terebesi erdő 2016, Budapest (Örs Vezér terétől 5 percre)/ Fotó: hulladekvadasz.hu

Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekeidnek? /Terebesi erdő 2016, Budapest (Örs Vezér terétől 5 percre)/ Fotó: hulladekvadasz.hu

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával. Továbbá igény esetén „Tisztogatók” címszó alatt szemétgyűjtési akciókat szervez.

Ez csupán egy kezdeményezés, amely csak rajtunk múlik eléri e a célját.

Szebenyi Péter

Környezetmérnök és a hulladekvadasz.hu egyik üzemeltetője


Bővebb információk az alábbi oldalakon:
A legapróbb önkéntes.

Illegális hulladékbejelentési útmutató 

A hulladékvadász működési elve