Share

Rólunk, hulladékvadászokról röviden: olyan civil személyek, lakosok, akik megunták, hogy piszkos szemétdombokhoz hasonlít közvetlen környezetük. 

Weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a legapróbb önkéntes.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes

A hulladekvadasz.hu az emberek aktivizálását tűzte ki célul, hogy függetlenül az egyéni és pártérdekektől, a következő generációk érdekében fogjunk össze a tiszta, egészségesebb környezetért.

Rólunk. Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekeidnek? /Terebesi erdő 2016, Budapest (Örs Vezér terétől 5 percre)/ Fotó: hulladekvadasz.hu

Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekeidnek? /Terebesi erdő 2016, Budapest (Örs Vezér terétől 5 percre)/ Fotó: hulladekvadasz.hu

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával. Továbbá igény esetén „Tisztogatók” címszó alatt szemétgyűjtési akciókat szervez.

Ez csupán egy kezdeményezés, amely csak rajtunk múlik eléri e a célját.

Szebenyi Péter
Környezetmérnök
hulladekvadasz.hu


Az oldalunk üzemeltetője: a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (későbbiek JÖN Alapítvány). Bővebben jonalapitvany.hu.

Rólunk –  egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány a JÖN Alapítvány, ami egy teljesen független és semmileges önkéntes szerveződés.

Az országosan ismert hulladékvadász.hu szerkesztősége és csapata által bejegyzett nonprofit alapítvány.  Az oldal környezetvédelem legújabb zászlóshajója a mai magyarországi vizeken. Tevékenységi körei túlnyomórész internet segítségével napi rendszerességgel végzi.

Többek közt az alapítvány tulajdonát képezi a hulladékvadász.hu és a tisztogatok.hu, amiknek egyben az üzemeltetője is.

Hulladékvadász.hu – Hulladék témájú hírportál

Egy olyan közösségi, bejelentő oldal, amely összefogja a környezettudatos embereket az illegális hulladéklerakás megakadályozására, felszámolására. Továbbá segítve ezzel az aktuális önkormányzatok munkáját.

Tisztogatok.hu – A közösségek ereje

Tisztogatók – a közösségek ereje! Az oldalunk olyan közösségi felület, ahol emberek önszerveződését, tenni akarását mutatjuk be, hogy vannak olyan közösségek, akik időt, energiát nem spórolva kepések tenni környezetükért.

Rólunk

Az alapítvánnyal az alábbi linken, ide kattintva lehet felvenni a kapcsolatot.

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

Share