Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Hulladékvadász hírlevél - ne maradj le semmiről

Hulladékvadász hírlevél – ne maradj le semmiről

A Hulladékvadász hírlevél szolgáltatásra való féliratkozást azoknak ajánljuk, akik elkötelezettek a tiszta környezet mellett.

Feliratkozni lehet az alábbi mező kitöltésével:

NAIH – 140039/2018

[infot68.v.  $ (6)]

Sokszor tapasztaljuk, hogy posztjaink, cikkeink nem jutnak el a kedves olvasóinkhoz. Emiatt hoztuk létre a Hulladékvadász hírlevél szolgáltatást, hogy mindenki értesüljön a hulladékvadászok tevékenységéről. Ha lemaradtál a híreinkről, érdekes rovatcikkeinkről, fontosabb bejelentéseinkről akkor iratkozz fel Te is hírlevelünkre e-mail címeddel!

A hírlevelünk ezenkívül tartalmazza hulladékvadász youtube csatorna egyedi videóit, továbbá az Hulladékvadász Instagram művészi megközelítésű hulladékos képeit.

Sajtómegjelenéseink
A hulladékvadász.hu rendszeresen szerepel havonta, hetente valamely országos internetes sajtóban vagy országos lefedettségű televízióban. Ezen anyagaink és ezen megjelenéseinket is hírlevelünkben rendszeresen publikáljuk. A sajtómegjelenéseinket ide kattintva lehet megtekinteni.

Rovatkínálatunk:

Hulladékvadász terepszemle
Az oldalunk országos sajtót megjárt főbb anyagai ide tartoznak. A hulladékvadász csapata rázósabb bejelentéseket személyesen felkeres, dokumentálja és cikk formájában közli. Bővebben ide kattintva érhetek el korábbi terepszemléink.

Városkép romboló
A Városkép romboló rovat lényege, hogy fényképes helyszínrajzokkal és kritikákkal felhívja a figyelmet a város azon pontjaira, amik funkció hiányában, látványukkal rombolják a városképet. Bővebben ide kattintva.

Háztartásom hulladék nélkül
A tudatformálásról sokaknak egy nehéz, hosszadalmas procedúra jut az eszébe. A Háztartásom hulladék nélkül epizódjai egy családanya szemszögét mutatja be, amiből kiderül, hogy nem is olyan nehéz ez a feladat. Bővebben ide kattintva.

Kreatív hobbik
A rovat kiemelten a DIY-projektek egyedi megvalósításait mutatja be, érintve az újrahasznosítás témaköreit is. Bízunk benne, hogy a kreativitás egyben hulladékcsökkentést is eredményez. Bővebben ide kattintva.

Mágnes horgászat
A mágnes horgászat egy egyre közkedveltebb hobbi, amihez csupán egy Horgász Mágnes szettre van szükség és a természetre. Bővebben ide kattintva.

Zöldellő cégek
Havi rendszerességgel bemutatunk egy céget, amelyeknek fontos a környezetvédelem, főként a hulladék újrahasznosítás. Az újonnan induló rovatunkban, a Zöldellő cégek rovatban. Bővebben ide kattintva.

Őrzők
Őrzők című rovatban bemutatjuk településeink őrszolgálatait, őrségeit, akik nap mint nap a rendre és a tisztaságra ügyelnek. Bővebben ide kattintva.

Hulladékvadász hírlevél – szolgáltatásunk  segítségével nem maradhatsz le a hulladékvadászok. Köszönjük.