fbpx
Hulladékvadász hírlevél - ne maradj le semmiről

Hulladékvadász hírlevél – ne maradj le semmiről

A Hulladékvadász hírlevél szolgáltatásra való féliratkozást azoknak ajánljuk, akik elkötelezettek a tiszta környezet mellett.

Feliratkozni lehet az alábbi mező kitöltésével:

A Hulladékvadász hírlevél 2020-ban megújult, ha lemaradtál volna itt tudod elolvasni őket:

Február

Hulladékvadász by Zeewa február 1
Hulladékvadász by Zeewa február 2
Hulladékvadász by Zeewa február 3

Március

Hulladékvadász by Zeewa március 1
Hulladékvadász by Zeewa március 2
Hulladékvadász by Zeewa március 3

Április

Hulladékvadász by Zeewa április 1
Hulladékvadász by Zeewa április 2

NAIH – 140039/2018

[infot68.v.  $ (6)]

Sokszor tapasztaljuk, hogy posztjaink, cikkeink nem jutnak el a kedves olvasóinkhoz. Emiatt hoztuk létre a Hulladékvadász hírlevél szolgáltatást, hogy mindenki értesüljön a hulladékvadászok tevékenységéről. Ha lemaradtál a híreinkről, érdekes rovatcikkeinkről, fontosabb bejelentéseinkről akkor iratkozz fel Te is hírlevelünkre e-mail címeddel!

A hírlevelünk ezenkívül tartalmazza hulladékvadász youtube csatorna egyedi videóit, továbbá az Hulladékvadász Instagram művészi megközelítésű hulladékos képeit.

Sajtómegjelenéseink
A hulladékvadász.hu rendszeresen szerepel havonta, hetente valamely országos internetes sajtóban vagy országos lefedettségű televízióban. Ezen anyagaink és ezen megjelenéseinket is hírlevelünkben rendszeresen publikáljuk. A sajtómegjelenéseinket ide kattintva lehet megtekinteni.

Rovatkínálatunk:

Hulladékvadász terepszemle
Az oldalunk országos sajtót megjárt főbb anyagai ide tartoznak. A hulladékvadász csapata rázósabb bejelentéseket személyesen felkeres, dokumentálja és cikk formájában közli. Bővebben ide kattintva érhetek el korábbi terepszemléink.

Városkép romboló
A Városkép romboló rovat lényege, hogy fényképes helyszínrajzokkal és kritikákkal felhívja a figyelmet a város azon pontjaira, amik funkció hiányában, látványukkal rombolják a városképet. Bővebben ide kattintva.

Háztartásom hulladék nélkül
A tudatformálásról sokaknak egy nehéz, hosszadalmas procedúra jut az eszébe. A Háztartásom hulladék nélkül epizódjai egy családanya szemszögét mutatja be, amiből kiderül, hogy nem is olyan nehéz ez a feladat. Bővebben ide kattintva.

Kreatív hobbik
A rovat kiemelten a DIY-projektek egyedi megvalósításait mutatja be, érintve az újrahasznosítás témaköreit is. Bízunk benne, hogy a kreativitás egyben hulladékcsökkentést is eredményez. Bővebben ide kattintva.

Mágnes horgászat
A mágnes horgászat egy egyre közkedveltebb hobbi, amihez csupán egy Horgász Mágnes szettre van szükség és a természetre. Bővebben ide kattintva.

Zöldellő cégek
Havi rendszerességgel bemutatunk egy céget, amelyeknek fontos a környezetvédelem, főként a hulladék újrahasznosítás. Az újonnan induló rovatunkban, a Zöldellő cégek rovatban. Bővebben ide kattintva.

Őrzők
Őrzők című rovatban bemutatjuk településeink őrszolgálatait, őrségeit, akik nap mint nap a rendre és a tisztaságra ügyelnek. Bővebben ide kattintva.

Hulladékvadász hírlevél – szolgáltatásunk  segítségével nem maradhatsz le a hulladékvadászok. Köszönjük.