Hulladékvadász hírlevél - ne maradj le semmiről

Hulladékvadász hírlevél – ne maradj le semmiről

A Hulladékvadász hírlevél egy ingyenes hetente jelentkező hírlevél szolgáltatás, ahol érdekes hírek, edukációs tartalmak kerülnek megosztásra.

Sokszor tapasztaljuk, hogy posztjaink, cikkeink nem jutnak el a hozzátok. Emiatt hoztuk létre a Hulladékvadász hírlevél szolgáltatásunkat, hogy mindenki értesüljön hulladékvadászok tevékenységeiről, edukációs tartalmairól.

Ha nem szeretnél mindenről lemaradni, akkor iratkozz fel Te is hírlevelünkre e-mail címeddel!

Feliratkozás

* Kötelező kitölteni
Adatkezelési tájékoztató *

A Hulladékvadász hírlevél 2020-ban megújult, ha lemaradtál volna a korábbi levelekről, akkor ide kattintva visszanézheted a hírleveleket. Ha hasonló környezetvédelmi tartalma is érdekelnek, akkor iratkozz fel a Zöld hírlevél ingyenes szolgáltatására is.

Sajtómegjelenéseink
A hulladékvadász.hu rendszeresen szerepel havonta, hetente valamely országos internetes sajtóban vagy országos lefedettségű televízióban. Ezen anyagaink és ezen megjelenéseinket is hírlevelünkben rendszeresen publikáljuk.

Rovatkínálatunk:

Hulladékvadász terepszemle
Az oldalunk országos sajtót megjárt főbb anyagai ide tartoznak. A hulladékvadász csapata rázósabb bejelentéseket személyesen felkeres, dokumentálja és cikk formájában közli.

Háztartásom hulladék nélkül
A tudatformálásról sokaknak egy nehéz, hosszadalmas procedúra jut az eszébe. A Háztartásom hulladék nélkül epizódjai egy családanya szemszögét mutatja be, amiből kiderül, hogy nem is olyan nehéz ez a feladat. Bővebben ide kattintva.

Kreatív hobbik
A rovat kiemelten a DIY-projektek egyedi megvalósításait mutatja be, érintve az újrahasznosítás témaköreit is. Bízunk benne, hogy a kreativitás egyben hulladékcsökkentést is eredményez.

Mágnes horgászat
A mágnes horgászat egy egyre közkedveltebb hobbi, amihez csupán egy Horgász Mágnes szettre van szükség és a természetre.

Zöldellő cégek
Havi rendszerességgel bemutatunk egy céget, amelyeknek fontos a környezetvédelem, főként a hulladék újrahasznosítás. Az újonnan induló rovatunkban, a Zöldellő cégek rovatban.

Őrzők
Őrzők című rovatban bemutatjuk településeink őrszolgálatait, őrségeit, akik nap mint nap a rendre és a tisztaságra ügyelnek.

A hírlevelünk ezenkívül tartalmazza Hulladékvadász Youtube csatorna egyedi videóit, továbbá az Hulladékvadász Instagram művészi megközelítésű hulladékos képeit.

Hulladékvadász hírlevél – szolgáltatásunk  segítségével nem maradhatsz le a hulladékvadászok. Köszönjük.

NAIH – 140039/2018

[infot68.v.  $ (6)]