Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
A technikai fejlesztések hogyan segíthetnek minket a hulladékgyűjtésben és a környezetvédelemben...? - Hulladekvadasz.hu

A technikai fejlesztések hogyan segíthetnek minket a hulladékgyűjtésben és a környezetvédelemben…?

A technológiai fejlesztések életünk minden területére begyűrűznek. Miért ne segíthetnének minket a hulladékgyűjtésben és a környezetvédelemben?
A technológia adta lehetőségek annyira a mindennapjaink részévé váltak, hogy sokszor már fel sem figyelünk ezekre a csodás lehetőségekre.
Pedig a mára már hétköznapivá vált fejlesztéseknek, mint az okostelefonok, vagy a drónok, számtalan olyan elsőre meglepő felhasználási módja van, ami nem csak szórakoztat, de segítségünkre is lehet.
_______________
Hulladékvadász applikáció ?
A JÖN alapítvány már hatodik éve küzd az illegális hulladéklerakások ellen országszerte. Ebben hatalmas segítség a ZEEWA nevű applikáció, melyen regisztrálva bárki bejelentheti az általa észlelt illegális hulladéklerakást. Az egyesület minden bejelentést leellenőriz, jelenti azt az illetékes hatóságoknak, szükség esetén megteszik a feljelentést, vagy ők maguk gyűjtik be a lerakat tartalmát.
??
A zéró emissziós közlekedés már nem csak a sci fi filmek illúziója, hanem a valóság! A JÖN alapítvány Hulladékvadász csapata egy elektromos autóval járőrőzik, melyet napelem segítségével töltenek. Így lesz igazán zöld az ő közlekedésük!
Drónok ?
A drónok segítségével meseszép felvételeket készíthetünk a tájról, vagy akár könnyedén feltérképezhetünk egy nehezen bejárható, vagy nagy kiterjedésű hulladéklerakást.
Elsőre meglepően hangozhat, pedig nem is olyan ritka, hogy ilyen felvételeket kapjunk.
Utoljára egy hete érkezett ilyen bejelentés:
_______________
Zeewa Token és okos szerződés ??
A Zeewa a jövőbe invitál minden hulladékvadászt!
Gyertek és tegyetek egy lépést előre a blokklánc és az okos szerződések világába, mely szerződések opcionálisan működtethetők projektek létrehozásához a zeewa.io-n, segítve munkánkat. Egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb módon tudtok tenni a környezetért, bármikor, bárhonnan, ugyanis lehetőséget biztosítunk a crypto-ban történő adományozásra is.

You may also like...