bejelento

Háztartásom hulladék nélkül

A tudatformálásról sokaknak egy nehéz, hosszadalmas procedúra jut az eszébe. A Háztartásom hulladék nélkül epizódjai egy családanya szemszögét mutatja be, amiből kiderül, hogy nem is olyan nehéz ez a feladat. Hashtag: #háztartásom_hulladék_nélkül
Facebook csoport: Háztartásom hulladék nélkül

Hulladék nyomában -Egyetemi menza szelektív hulladékgyűjtője

Hulladék nyomában – Hollandiában jártam

Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share

Hulladék nyomában – Hollandiában jártam! Vajon mi a helyzet Hollandiában hulladék témájában? Ott is szemetelnek az emberek, vagy mindenki szelektíven gyűjt? Ezen kérdésekre keresi a választ Tóth Andi külföldi útja kapcsán.

Iskolai projekt a tudásformálás jegyében – 2. alkalom

Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share

Az iskolai projekt 1. alkalma után eltelt egy hét, és már izgatottan vártam a hétfő délutánt. Ismét ellátogattam a gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola 2. C. osztályába, hogy folytassuk a zéró hulladék iskolai projektet a gyerekekkel. Kiderült, hogy a legtöbb gyerek is már nagyon várta a folytatást.

Interjú Cibi Újraszalvéta termékcsalád megálmodójával

Ha fontosnak találtad oszd meg!
Share

A Cibi Újraszalvéta termékcsalád megálmodójával készített interjúnak több apropója is van. A facebook csoport márciusra, alig több mint egy éves korára, elérte a 3000-es taglétszámot. Ennek örömére szerveztem egy játékot, ahol a nyereményeket csoporttagok ajánlották fel.