Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hétvégén gyertek Gödöllőre fesztiválozni!

Hétvégén gyertek Gödöllőre fesztiválozni Magyarország legnagyobb környezetvédelmi ingyenes fesztiváljára! A hulladekvadasz.hu és Háztartásom hulladék nélkül a JÖN Alapítvány sátrában lesz megtalálható a rendezvény központi részén.

A csodálatos barokk stílusú Grassalkovich-kastély ad helyet ismét a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválnak, ahol idén is igazi fesztiválhangulat várható.

 • Környezetvédelem és környezettudatosság
 • Játékos hulladékvadászat
 • Hulladékcsökkentés
 • Elgondolkodtató, figyelemfelkeltő és nagyon érdekes filmek ingyenesen
 • Koncertek
 • Trash Art Magyarország
 • Környezetvédelemmel kapcsolatos programok kicsiknek és nagyoknak

A fesztiválon egyedi programokkal jelentkezik a JÖN Alapítvány, a Kreatív hobbik csoport, a karöltve a Háztartásom hulladék nélkül háziasszonyával, Tóth Andival és nem utolsó sorban a hulladékvadász csapata. 2017-ben már kint voltunk, beszámolónk ide kattintva megtekinthető.

Az eseményre kilátogatókat az alábbi programokkal várjuk a sátrunknál:

 • Hulladékvadászatra fel!
  A rendezvényen külön erre a célja gyereknek szóló hulladékvadászattal is jelentkezünk. A területen több helyen szemétkupac installációk lesznek kihelyezve, amit az eseményre érkező kicsik és nagyok a hulladékvadász telefonos applikációjának segítségévével tudnak levadászni. A leggyorsabb vadászok a Fesztivál végén ajándékot kapnak.
 • Háztartásom hulladék nélkül
  Mindhárom nap személyesen én is kint leszek, ahol minden kedves érdeklődőnek személyes és egyedi tanácsokat, segítséget tudok nyújtani a háztartási hulladék minimalizálásához.
 • Gyereksarok környezettudatosan
  A gyerekek újrahasznosított alapanyagokból növényt ültethetnek, megmenthetik a kis tavunkban úszkáló halainkat a szeméttől, a Firka Falra felírhatják, felrajzolhatják, hogy miért fontos szerintük a környezettudatosság, a szemét csökkentése.
 • Kreatív sarok
  A Kreatív Hobbik Csoport által szervezett kreativitást és az újrahasznosítást ötvöző program.

Hétvégén gyertek, mi várunk Titeket!

A sátrunknál egészen biztosan nem fogsz szemetet/hulladékot találni, kivéve amit “dekorációs” célzattal illetve elrettentésképpen mi magunk viszünk oda. Ha szomjas vagy és hozol kulacsot, akkor friss forrásvízzel megtöltjük neked.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek