Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon

A Hulladékvadász első nyilvános szereplésére a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon került sor, ahol Áder Jánossal és Dr. Juhász Árpáddal is ismertettük oldalunk tevékenységét.

Hivatalos adatok alapján a 2017 május 26-28. között a Fesztivál különböző programjain összesen mintegy 40.000 látogatót vett részt, ami egyértelműen mutatja a Fesztivál sikerét, növekedését és hiánypótló voltát.

A fesztivál közönsége, a természet – és környezetvédelem iránt érdeklődő fiatalok és családok, nagy örömmel vett részt az ingyenes vetítéseken és a szakmai-szórakoztató programokon, előadásokon egyaránt, folyamatos nyüzsgést adva a Fesztivál helyszíneinek, a Gödöllői Királyi Kastélynak és a vele szemben található hatalmas parknak.

Iskolai programok keretében 2200 diák érkezett buszokkal a rendezvényre, ahol egyedi gyerekprogramokkal várták őket a rendezvény szervezői és a hulladékvadászok csapata is.

Idén debütált a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával létrejövő TRASH ART MAGYARORSZÁG verseny és kiállítás, melyen 14 művészeti csoport 17 alkotása került kiállításra a Fesztivál különböző kültéri helyszínein, a művészet erejével mutatva meg a hulladékok keletkezésének és kezelésének sajátosságait, jelenlétét.

Hulladékvadász sátor
Nagy érdeklődés fogadta a Hulladékvadász sátrát a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon Gödöllőn. A rendezvény három egész napja alatt kint voltunk, külön sátorral, egyedi programokkal, feltűnő hulladéklerakásokkal kapcsolatos installációkkal.

Továbbá készültünk több egyedi játékkal gyerekek részére, figyelemfelkeltő molinókkal és kivetítővel. Sok érdeklődő járult a sátrunkhoz. Az aktivistáink mindenkit tájékoztattak oldalunk tevékenységéről.

A rendezvény fővédnökével, Áder János Köztársasági elnök úrral is volt lehetőségünk beszélni és bemutatni a hulladékvadász.hu -t közel 10 percben.

Áder János, Köztársasági elnök úrnak bemutatjuk a Hulladékvadász mozgalmát . / Fotó: facebook.com/godollofest

Áder János, Köztársasági elnök úrnak bemutatjuk a Hulladékvadász mozgalmát . / Fotó: facebook.com/godollofest

Ezalatt részletesen bemutattuk neki oldalunk tevékenységét, embereket ösztönző erejét a tisztább környezetért, illetve kiemeltük az önkormányzatokkal való kiváló együttműködéseinket. A jóízű beszélgetés végén a Köztársasági elnök úr azzal köszönt el, hogy

Mi még beszélünk!

Továbbá sikerült hulladékvadászok sátrába invitálnunk egy tartalmas beszélgetésre Dr. Juhász Árpádot, a Nemzetközi Természetfilm fesztivál egyik zsűritagját, neves geológust.

A hulladekvadasz.hu Háztartásom hulladék nélkül rovatvezetője, Tóth Andi is csatlakozott mindhárom nap csapatunkhoz, hogy ellássa az érdeklődőket tanácsokkal, praktikákkal a nulla hulladék elérése érdekében.

Háztartásom hulladél nélkül rovatvezetője, Tóth Andi is csatlakozott. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Háztartásom hulladél nélkül rovatvezetője, Tóth Andi is csatlakozott. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász első nyilvános megjelenését egyértelmű sikernek könyveljük el, hiszen mindhárom nap rengetegen jöttek oda hozzánk érdeklődni és ismerkedtek meg tevékenységünkkel.

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál és a rendezés világszínvonalú volt. Minden elismerésünk a szervezőknek, a rendezvény lebonyolító aktivistáknak. Találkozunk jövőre Gödöllőn ugyanitt.

You may also like...