Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Tv2 Ripost bemutatja a JÖN ploggingot

Tv2 Ripost bemutatja a JÖN ploggingot

A Tv2 Ripost című műsorában szerepeltek JÖN Alapítványunk hulladékvadászai, akik még október 5-én szerveztek szemétszedő kocogást a Pázmány Péter sétányra.

Rage Room: Dühöngésből 5-ös | PlayIT 2018

Rage Room: Dühöngésből 5-ös | PlayIT 2018

A Rage Room idén első alkalommal került megrendezésre a PlayIT Show budapesti rendezvényén, ami hatalmas sikert aratott az eseményre kilátogatók körében.

Black Friday, avagy a hulladéktermelés napja

Black Friday, avagy a hulladéktermelés napja

A Black Friday örült vásárlási kultusza ma már Magyarországra is begyűrözött, ami a fogyasztói társadalmunk legnagyobb hulladéktermelés napja. De miért is nevezzük így a Black Fridayt? A cikkünkből ez is kiderül.

PlayIT Show-n a hulladékvadászok!

A PlayIT Show Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, ahol első alkalommal a JÖN Alapítványunk által a hulladékvadászok komoly szerepet kapnak.