Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétszedés a Csömöri erdőben - Hulladekvadasz.hu

Szemétszedés a Csömöri erdőben

Szokásos szombat délelőtti terepfutásomra indultam amit a csömöri erdő dombjain szoktam megtenni. Ez egy igazán szép útvonal, természetvédelmi terület, de sajnos nagy az átmenő forgalom Csömör és Kistarcsa között és persze a hitvány emberek itt is képesek a környéket tele dobálni minden mocsokkal.

Sokszor le van takarítva , a Hulladékvadász is számos alkalommal közbenjárt bejelentésekkel, sőt én is szoktam zsebbe zacskót tenni, és ploggingolok is (kocogva szemétszedés) de sajnos ennek ellenére is elképesztő ütemben hordják vissza a szemetet. Úgy másfél kilométernél járhattam amikor is nagy zsákok közepette egy kisebb csoportosulásra lettem figyelmes … meg is álltam, hogy megkérdezzem nagy vigyorral: -Önök most szemetet szednek?- Mint kiderült ez a nagyon kedves közösség éppen befejezte a munkát és igen, ők évente kétszer járnak ide ki takarítani.

Nagyon jól elbeszélgettünk, hiszen a közös ügy rögtön összehozott minket . Szeretném őket bemutatni mindenkinek, és gratulálunk az összeszedett mennyiséghez, ők a Turnovszky István kertbarát kör!

https://www.facebook.com/groups/233927246942955/

Forrás : Kertész Balázs

You may also like...