Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Brutális szeméttelep Soroksár bevásárlóközpontjánál - Hulladekvadasz.hu

Brutális szeméttelep Soroksár bevásárlóközpontjánál

Brutális szeméttelep Soroksár bevásárlóközpontja mellett a Szentlőrinci út vonalában, az M5 autópálya alatt. Ezt nem a szél hordta össze, ezt idehordták.

Ez az újabb bejelentés Budapest XXIII. kerületéből arról szól, hogy a fogyasztói társadalmunkat jelképező bevásárlóközpontok árnyákéban a hulladékhegyek nőhetnek, illegálisan. A terület kiterjedése hatalmas, amire hatalmas mennyiségű több száz tonnányi hulladékot hordhattak ki az utóbbi hónapokban, években.

A terület földútját elönti a mocsok, a mindent beborító szemét. Háttérben a soroksári bevásárlóközpont.

A terület földútját elönti a mocsok, a mindent beborító szemét. Háttérben a soroksári bevásárlóközpont.

Biztosak vagyunk benne, hogy az illetékes szervek tisztában vannak a kialakult hulladékproblémával, amivel mindennap farkasszemet néznek, de megoldás vélhetően anyagi okok miatt nincs. Továbbá a terület lehet magánterület, ami tovább bonyolíthatja a helyszín takarításának a megoldását. A honlapunkra a környékről már több alkalommal kaptunk bejelentéseket, de még erről a területről követlenül nem. Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására valami csak-csak elindul a terület rekultivációját illetően.

Nézzük mi van itt: építési, építési, építési, építési, építési hulladék.

Nézzük mi van itt: építési, építési, építési, építési, építési hulladék.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest XXIII. kerület Soroksár M5 bevásárlóközpontok környezete egy összefüggő illegális hulladéklerakó. A csatolt térképen jelöltem a legkritikusabb szakaszokat: szentlőrinci út Porsche M5, KFC étterem, Europcar résszel szemben a zöldterület egy összefüggő szeméthalom. Roncsautó is van a területen.

Kanapé az árokban mit keres ez itt?

Kanapé az árokban mit keres ez itt?

Koordináták: Gubacsipuszta, Budapest 47.424108, 19.156040

A bejelentő által szerkesztett térkép. / Fotó: Google Maps

A bejelentő által szerkesztett térkép. / Fotó: Google Maps

Az M5 autópálya felett áthaladva a felüljárón a másik oldalon a Tescoval szemben az út mentén ismét összefüggő szeméthalom, végig ahogy az autópálya felhajtó út kanyarodik fel az autópálya felé. Ezt a részt is jelöltem a csatolt térképen.

Koordináták: Gubacsipuszta
Budapest 47.421348, 19.148357″

A bejelentés időpontja: 2019.03.10.

Hulladék jellege: elektronikai, elektromos, veszélyes, kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.424108, 19.156040

[codepeople-post-map]

A soroksári brutális szeméttelep helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

[the_ad id=’29311′]


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...