Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hello holnap applikációban a JÖN Alapítvány! - Hulladekvadasz.hu

Hello holnap applikációban a JÖN Alapítvány!

A hello holnap applikációban már a JÖN Alapítványt is támogathatód, sőt ezáltal a Hulladékvadász mozgalmat is. Méghozzá úgy, hogy pénzbe se kerül neked.

„Nem könnyű fenntarthatóan, környezettudatosan élni az életedet és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látod azonnal az eredményét. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha pénzre válthatnád a tetteidet. Végre itt az alkalom!„- írja az alkalmazásról a Magyar Telekom Zrt.

De hogyan is lehetséges mindez?

Szerezz minél több pontot a kihívások teljesítésével, adományozod el őket egy számodra fontos célért küzdő szervezetnek (például a JÖN Alapítvány / Hulladékvadásznak) és máris igazi pénzzé változnak a támogatott szervezet számára. – A  Magyar Telekom Zrt. ugyanis minden felajánlott pont után valódi FORINTOKKAL támogatja „választottat”.

2019-ben 8 szervezetet támogatható a hello holnap! applikáción keresztül. Fontos, hogy minden összegyűjtött pont 100 Ft-ot ér, amit azonnal eladományozható, egy általunk választott szervezetnek. A mobilappon keresztül 2019-től támogatható az adománygyűjtésben a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványt is.

Kihívások
Az alkalmazásban változatos kihívások találhatóak, amelyek közül bármelyik választható. Érdemes minél többet teljesíteni belőlük, mert mindegyik pontot ér!

Pontok
Telekom-ügyfélként pontokat eladományozhatóak a kiválasztott szervezetnek.

Jelvények
Minden kis lépés számít, amit a fenntarthatóság felé teszünk – a te lépéseid ugyanúgy, mint a barátaid tettei. Ezért minél többen tudnak a hello holnap! kezdeményezéseiről, annál nagyobb jót tehetsz.

Oszd meg a hasznos infókat, amelyekkel az appban találkozol, és hívd meg barátaidat is játszani! Ha elég aktív vagy, a jó érzésen túl jelvényekkel is megajándékozunk. – írja a Telekom.

Az alkalmazás letöltése

A hello holnap! mobilalkalmazást letölthető az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

Köszönjük a Magyar Telekom Zrt.-nek, hogy a hello holnap applikációban a JÖN Alapítványunk felkerülhetett a támogatható szervezetek körébe.