A 89.5 Music Fm a legnagyobb hulladékvadász

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A mai napon a Music Fm -en, a Délutáni Road show című műsorban Budapest, Gubacsi híd lábánál illegális hulladéklerakóról hallottunk tudósítást. Múlthét pénteken ment ki a helyszínre a Road show stábja, akkor a gyártelep elhagyatott részén 4 darab konténer volt található, ami köré – valószínűleg – a környékről hordták a szemetet.

Nem ez jelenti a legnagyobb problémát, hanem az, hogy az esőzésekkor a konténerekből szivárgó anyagok a Dunába áramlanak. A tudósító az egyik ott dolgozótól értesült, hogy azt a terület, ahol a konténerek vannak korábban egy cég bérelte, ami azóta már becsődölt. A műsor tudósítója akkor megígérte, hogy hétfőn tovább foglalkoznak a kérdéssel, hogy ez a „mocsok” eltűnjön.

Music Fm

Péntek után a mai napon folytatódott a helyszínről a tudósítás. Valószínűsíthetően a múlt heti rádióadás hatására a területhez tartozó önkormányzat a területre küldött konténerszállító teherautókat, hogy az illegális hulladéklerakatót megszüntesse. Ami a Music Fm Facebookon megosztott képe alapján meg is történt. A rádiócsatorna több ízben elmondta, hogy ehhez hasonló akciókat tervez a sikeren felbuzdulva.

Music Fm rádiósa szavait idézve: „Megérte foglalkozni vele!”

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!