Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Tisztogatók – a közösségek ereje

A hulladékvadász csapata új közösségformáló oldalt indít,  tisztogatok.hu néven. Az oldalon keresztül szeretnénk bemutatni, népszerűsíteni szervezetek, egyéni csoportok környezetvédő tevékenységét, illetve egy kommunikációs platformot szeretne nyitni az emberek és a szervezetek között.

Tisztogatók – A közösségek ereje

Az oldal segítségével ösztönözni szeretnénk az emberereket a környezetünk, lakóterünk szebbé tételében, mindezt létező szervezetek aktív munkáinak bemutatásával. Olyan tevékenységeket, eseményeket szeretnénk eljuttatni minél nagyobb publikum elé amire bárki szívből büszke lehet.

Az oldal elnevezése a tisztogatóhalból ered. A tisztogatóhal egy szorgalmas, önzetlen halfaj, akik csapatokba verődve tisztogatnak más halfajokat, megszabadítva őket az élősködöktől, kosztól. Ezzel szeretnénk jelképesen szimbolizálni az emberek önzetlen tettrekészségét környezetükkel kapcsolatban.

Az oldal az alábbi elérhetőségen érhető el: itt, illetve facebookon a Tisztogatók közösségi oldalon követhetik nyomon megosztásainkat.