Tisztogatók – a közösségek ereje

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A hulladékvadász csapata új közösségformáló oldalt indít,  tisztogatok.hu néven. Az oldalon keresztül szeretnénk bemutatni, népszerűsíteni szervezetek, egyéni csoportok környezetvédő tevékenységét, illetve egy kommunikációs platformot szeretne nyitni az emberek és a szervezetek között.

Tisztogatók – A közösségek ereje

Az oldal segítségével ösztönözni szeretnénk az emberereket a környezetünk, lakóterünk szebbé tételében, mindezt létező szervezetek aktív munkáinak bemutatásával. Olyan tevékenységeket, eseményeket szeretnénk eljuttatni minél nagyobb publikum elé amire bárki szívből büszke lehet.

Az oldal elnevezése a tisztogatóhalból ered. A tisztogatóhal egy szorgalmas, önzetlen halfaj, akik csapatokba verődve tisztogatnak más halfajokat, megszabadítva őket az élősködöktől, kosztól. Ezzel szeretnénk jelképesen szimbolizálni az emberek önzetlen tettrekészségét környezetükkel kapcsolatban.

Az oldal az alábbi elérhetőségen érhető el: itt, illetve facebookon a Tisztogatók közösségi oldalon követhetik nyomon megosztásainkat.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!