Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mágnes horgászatra fel! Webshop ajánló - Hulladekvadasz.hu

Mágnes horgászatra fel! Webshop ajánló

A mágneshorgászok azért hozták létre a webshop áruházukat, hogy megismertessék ezt a hobbit másokkal és minden eszköz egy helyen megtaláló legyen, olyan minőségben amit bátran használni lehet mágnes horgászat közben. 

Úgy gondolják, hogy Magyarország vizeiben rengeteg kincset lehet találni, amit az elmúlt évtizedes/évszázados hordalék maga alá temetett és csak arra vár, hogy valaki felfedezze.

webshop

A mágneshorgászok sokféle mágnest teszteltek az útobbi időben. A webshopjukba csak olyanok kerülhetnek, amik átmentek a rostán és azóta is használják őket minden horgászatuknál. Próbálták úgy összeállítani a választékot, hogy minden vízterületre legyen megfelelő mágnes, a lassú folyású patakoktól a sebes folyókig.

A három főtípus használnak 80,100,160kg-os tartó erejűt, mindig a horgászni kívánt vízhez választanak mágnest, de legjobb a kombinált szett, ami lefedi a két végletet. Gyakran látható a videókon, hogy egy mágnessel horgásznak, de mikor a kiemelésre kerül a sor egy másik mágnest használnak. Itt a biztos fogás miatt van erre szükség, de egyel is kilehet emelni a partra.

A mágnesek mellett a gyűrűs csavarok, karabinerek és a kötelek is úgy vannak összeállítva, hogy a mágnes tartó erejénél erősebbek, így a mágnes előbb engedi el a fém felületet, mint ahogy a kötél elszakadna.

A webshop elérhetősége: Magneshorgaszat.hu