Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Biatorbágyi szemétszedés a szemétségek ellen!

A biatorbágyi szemétszedés alkalmával helyiek és környékbeliek fellépnek a közterületen, erdőben, mezőben található szemetelő hordák szemétségei ellen.

A Föld napja előtt és alatt, sőt utána is sokak szívükön viselik a környezet tisztaságának megóvását, ami egy dicséretre méltó dolog. Egyre többen vannak úgy vele, hogy tenni akarnak a környezetükért.

Szokásos szemétségek, amik nem valóak a környezetbe.

Szokásos szemétségek, amik nem valóak a környezetbe.

A szervezők felhívása
“Közhasznú barangolás a Biatorbágyi Bozótosban – „Te meg babám, szedjed!” SZEMÉTSÉG amit egyesek megengednek maguknak? (Másnak is) Hát, finoman szólva, hogy megdöbbenve tapasztalhassák következő próbálkozásukkor a delikvensek a Tündék és Erdei Manók áldásos harmóniára vezető ténykedését, segítsetek Ti is! Ne váljon Ork tanyává a környék! Az erdőben, útjaink mentén, és a települési környezetünkben is maradjon csak az, ami odavaló! Virágok, fák, füvek, madarak, állatok, jókedv és szabadság érzése.

Bármikor lehet egyénileg is „varázsolni”, de most április 28-án, egy csodaszép szombati délelőtt tegyük együtt, minél többen!

Az esemény ideje 2018. április 28. délelőtt 09-13
Jelentkezni a facebook-os esemény alatt, vagy drótpostán nálam lehet: hataragi@gmail.com , illetve a 70 427 6370-es számon.

A Tájvédő Kör eddigi szervezéseihez hasonlóan, több „kis” helyszínt jelöltünk ki, de várunk még javaslatokat, vállalásokat (Ugyanis pl., ha ajánlotok egy új helyet, örülünk, ha lesz jelentkező annak a helyszínnek a „levezénylésére” is. Mi pedig közvetítünk, illetve koordináljuk a kellékek kiosztását, ellátmányt, valamint a „gyűjtemények” elszállítását.

A mellékelt térképen láthatjátok az eddigi helyszín javaslatokat, írok róluk külön infót.

A nagy hasznosságon kívül, remélem jó alkalom lesz ismerkedni „új arcokkal”, az élővilággal, helyi érdekességekkel, és környezetünk rejtettebb titkaival is. Sejtésem szerint a Jókedv sem fog távol maradni! Szeretettel várunk mindenkit!

A biatorbágyi szemétszedés eseményéhez sok sikert kívánunk a részvevőnek és a szervezőknek.

Ha hasonló eseményeket keresel kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek