Biatorbágyi szemétszedés a szemétségek ellen!

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A biatorbágyi szemétszedés alkalmával helyiek és környékbeliek fellépnek a közterületen, erdőben, mezőben található szemetelő hordák szemétségei ellen.

A Föld napja előtt és alatt, sőt utána is sokak szívükön viselik a környezet tisztaságának megóvását, ami egy dicséretre méltó dolog. Egyre többen vannak úgy vele, hogy tenni akarnak a környezetükért.

Szokásos szemétségek, amik nem valóak a környezetbe.

Szokásos szemétségek, amik nem valóak a környezetbe.

A szervezők felhívása
“Közhasznú barangolás a Biatorbágyi Bozótosban – „Te meg babám, szedjed!” SZEMÉTSÉG amit egyesek megengednek maguknak? (Másnak is) Hát, finoman szólva, hogy megdöbbenve tapasztalhassák következő próbálkozásukkor a delikvensek a Tündék és Erdei Manók áldásos harmóniára vezető ténykedését, segítsetek Ti is! Ne váljon Ork tanyává a környék! Az erdőben, útjaink mentén, és a települési környezetünkben is maradjon csak az, ami odavaló! Virágok, fák, füvek, madarak, állatok, jókedv és szabadság érzése.

Bármikor lehet egyénileg is „varázsolni”, de most április 28-án, egy csodaszép szombati délelőtt tegyük együtt, minél többen!

Az esemény ideje 2018. április 28. délelőtt 09-13
Jelentkezni a facebook-os esemény alatt, vagy drótpostán nálam lehet: hataragi@gmail.com , illetve a 70 427 6370-es számon.

A Tájvédő Kör eddigi szervezéseihez hasonlóan, több „kis” helyszínt jelöltünk ki, de várunk még javaslatokat, vállalásokat (Ugyanis pl., ha ajánlotok egy új helyet, örülünk, ha lesz jelentkező annak a helyszínnek a „levezénylésére” is. Mi pedig közvetítünk, illetve koordináljuk a kellékek kiosztását, ellátmányt, valamint a „gyűjtemények” elszállítását.

A mellékelt térképen láthatjátok az eddigi helyszín javaslatokat, írok róluk külön infót.

A nagy hasznosságon kívül, remélem jó alkalom lesz ismerkedni „új arcokkal”, az élővilággal, helyi érdekességekkel, és környezetünk rejtettebb titkaival is. Sejtésem szerint a Jókedv sem fog távol maradni! Szeretettel várunk mindenkit!

A biatorbágyi szemétszedés eseményéhez sok sikert kívánunk a részvevőnek és a szervezőknek.

Ha hasonló eseményeket keresel kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: