Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász applikáció adatvédelmi irányelvek - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász applikáció adatvédelmi irányelvek

A hulladékvadász applikáció adatvédelmi és felhasználási irányelvei a mobil alkalmazás használójának tájékoztatására szolgál. 

1. Felhasználási Feltételek tartalma

Jelen Felhasználási Feltételek a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (1134 Budapest, Váci út 47. B.lph. Adószám: 18903221-1-41; a továbbiakban a JÖN Alapítvány) által üzemeltetett hulladékvadász mobil alkalmazáson (a továbbiakban: Applikáció) és keresztül elérhető közösségi közérdekű bejelentéseket segítő és megjelenítő szolgáltatás igénybe vételének feltételeit tartalmazza.

Hulladékvadász applikáció adatvédelmi

A Felhasználási Feltételek elválaszthatatlan melléklete az Adatkezelési Tájékoztató.A Szolgáltató bármikor jogosult a Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására azzal, hogy arról a Honlapon tájékoztatja a Felhasználókat, akik a módosítást követő bejelentkezésük során nyilatkoznak a módosítások elfogadásáról.

2. A Szolgáltatás bemutatása / célja

A mobilalkalmazás célja, hogy a Felhasználók és a közérdekű bejelentéseket kezelő illetékes szervezezetek és szolgáltatók közötti elektronikus kommunikációt megkönnyítse, követhetővé és átláthatóvá tegye. A Felhasználók a mobilalkalmazás segítségével fényképpel és leírással, helyszín megadásával közérdekű bejelentéseket tegyenek közzé az oldalon és az oldal segítségével, adminisztrátorok ellenőrzése és ügykezelése révén eljuttassák az illetékes szervezetnek vagy szolgáltatónak.

3. A szolgáltatás igénybe vételének feltételei

Az igénybe vétel feltétele a mobilalkalmazáson letöltése a Google Play áruházból. ·

A Felhasználó a mobilalkalmazás segítségével képet készít, amibe a mobil alkalmazás GPS koordinátát legenerálja. Utána kitölti a bejelentési űrlapját, az mobilalkalmazásban és továbbítja az androidos telefonján használt gmail.com fiúkján keresztül a hulladekvadasz.hu központi email címére, az info@hulladekvadasz.hu –ra.

A Szolgáltatás használatát a Szolgáltató ingyenesen biztosítja, de az igénybevételhez élőinternetkapcsolat szükséges.

4. Általános rendelkezések

A mobilalkalmazás felületén beküldött bejelentések jóváhagyás után nyilvánosak lesznek az oldalon és azok internetes keresőkben is megjelenhetnek. Felhasználó egyéni döntése alapján beállíthatja, hogy a bejelentései felhasználónevével vagy anonim módon jelenjenek meg. Az oldal minden A Felhasználók e-mail címeire csak az adott felhasználó által bejelentett vagy nyomonkövetésre megjelelölt esetekkel kapcsolatos e-mail értesítés érkezik5. A mobilalkalmazás rendeltetésszerű használataA mobilalkalmazás nem használható profitszerző tevékenység támogatására és kéretlen reklámüzenetek továbbítására.

6. Felelősség

A JÖN Alapítvány kizárja felelősségét a Felhasználók által a mobilalkalmazásban elhelyezett információk tartalmáért, hitelességéért, jogszerűségéért vagy teljeskörűségéért.

A JÖN Alapítvány kizár minden felelősséget a Felhasználók által a Szolgáltatás használata során tanúsított magatartásáért. Továbbá kizár minden felelősséget a meghibásodásokból, nem megfelelő működésből fakadó esetleges károkért.

JÖN Alapítvány nem vállal felelősséget a bejelentett problémák sikeres kezelésével, vagy megoldásával kapcsolatosan. Tevékenysége kizárólag arra korlátozódik, hogy kísérletet tesz arra, hogy a bejelentéseket az arra illetékes szervezet vagy hivatal tudomására hozza, illetve amennyiben egy bejelentéssel kapcsolatban visszajelzés érkezik az érintett szervtől, akkor azt nyilvánosságra hozza.7. AdatvédelemA Felhasználók személyes adatainak kezeléséről a jelen Felhasználási Feltételek elválaszthatatlan mellékletét képező Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik.

A hulladékvadász applikáció adatvédelmi irányelvei

A „hulladékvadász” elnevezésű mobil alkalmazás adatkezelési tájékoztatója

Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (1134 Budapest, Váci út 47. B.lph. Adószám: 18903221-1-41; a továbbiakban a JÖN Alapítvány) által üzemeltetett hulladékvadász mobilalkalmazáson keresztül elérhető közösségi közérdekű bejelentéseket segítő és megjelenítő szolgáltatás (a továbbiakban: mobilalkalmazás) adatkezelési gyakorlatát ismerteti.

A mobilalkalmazás letöltésével és használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat a felhasználó.

Az adatkezelő neve: Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány
Az adatkezelő címe: 1134 Budapest, Váci út 47. B.lph.
Elérhetőség: info@hulladekvadasz.hu

Az adatkezelés jogalapja:Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A magánélet védelme fontos számunkra. Reméljük, hogy a következő nyilatkozat segít megérteni, hogy alkalmazásunk hogyan kezeli a személyes azonosításra alkalmas adatokat, amelyet Ön esetenként az interneten keresztül mutat magáról.

Az egyetlen helyzet, amellyel hozzáférhetünk a személyazonosításra alkalmas információhoz, amikor személyesen úgy dönt, hogy e-mailben küldi el nekünk a visszajelzést vagy hibajelentést ad. A fenti helyzetben garantáljuk, hogy a személyes adatait csak az Önnel való kapcsolatfelvételre és a szolgáltatásaink javítására használjuk fel. Soha nem használjuk fel ezeket az információkat (például nevünket és e-mail címünket) más célokra, például termékeink további forgalmazására, illetve a személyes adatok harmadik fél részére történő kereskedelmi hasznosítására.