Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladék felhalmozás, súlyos környezetszennyezés - Hulladekvadasz.hu

Hulladék felhalmozás, súlyos környezetszennyezés

A bejelentő szerint feltételezhető, hogy a magánterületen a hulladék felhalmozáson kívül súlyos környezetszennyezés is folyik. Az eddigi információink alapján az ügyben a hatóságok se tudtak érdemben fellépni. A probléma megoldásával kapcsolatban vajon ilyenkor kihez lehet fordulni?

Az ingatlanon nagy mennyiségben hulladék van felhalmozva. Fotó: hulladekvadasz.hu

Az ingatlanon nagy mennyiségben hulladék van felhalmozva. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„T.Hulladékvadász! Már több fórumon is tettünk bejelentést, de eddig nem oldódott meg ügy. Törökbálint külterületén lévő 0196/14.hrsz ingatlanon a tulajdonos évek óta hulladékot halmoz fel, amelyek között a roncs autóktól kezdve a műanyag, fém valamint veszélyes anyagok is megtalálhatóak! 30-40 m3-es gödröket markol ki a buldózerével, amelybe azután sittet és egyéb szemetet földel el. Jeleztük már az illetékes Földhivatalnak is, akik a földvédelmi eljárás keretében pénzbírsággal sújtották, de természetesen ezzel a probléma nem oldódott meg. Törökbálint Város honlapján, az ortofotón is nagyon jól látható a környezetszennyezés.A területen illegális tőzegkeverő üzem is működik engedély nélkül, amely szintén súlyos talajszennyezést eredményez. A hatóságok tehetetlenek. Kérjük segítségüket. Köszönettel: a környék lakói”

"Tiszta udvar, rendes ház." - Vajon illik ide? Fotó: hulladekvadasz.hu

„Tiszta udvar, rendes ház.” – Vajon illik ide? Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: fém, ipari, veszélyes

Helyszín: a bejelentő szerint az ingatlan Törökbálint – Diósd határán, de Törökbálint közigazgatási határain belül található.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...