Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
KUKAkulTÚRA - Nyílt nap a hulladék nyomában! - Hulladekvadasz.hu

KUKAkulTÚRA – Nyílt nap a hulladék nyomában!

Gondoltál már arra, mi történik a kidobott hulladékkal? Idén újra megrendezésre kerül a KUKAkulTÚRA, azaz a Hulladékkezelők Nyílt Napja! 2016. április 8-9-én, vagyis pénteken és szombaton Te is betekintést nyerhetsz a hulladékkezelés kulisszái mögé!

A tejesdoboz, a műanyag palack és a papírhulladék is más-más utat jár be a feldolgozás során. Ezen a két napon megnyitják kapuikat a hazai hulladékkezelők- és hasznosítók, hogy megmutassák, mi történik azzal a hulladékkal, amit mi összegyűjtünk. A különböző helyszíneken megismerheted a legújabb technikai és technológiai eljárásokat, betekintést nyerhetsz a hulladék kezelésével kapcsolatos innovációs folyamatokba, valamint hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodhatsz a hulladékfeldolgozásról.

KUKAkulTÚRA

Az üzemlátogatások során hiteles információkat kaphatsz a hulladékkeletkezés megelőzésének fontosságáról, a feleslegessé vált anyagok szelektív gyűjtésének módjáról, hasznosságáról és bepillanthatsz a hulladékkezelés kulisszái mögé.Itt az alkalom, gyere és ismerd meg a hulladék útját!

Kinek szól a program?

Várjuk iskolai csoportok, családok és minden a környezettudatosság iránt érdeklődő jelentkezését! A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy a helyszínkereső segítségével tájékozódj a látogatásod előtt!

Forrás: szelektalok.hu

You may also like...