Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőbánya, Sörgyár utca és Téglavető utca sarok (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Kőbánya, Sörgyár utca és Téglavető utca sarok (Frissítve)

Egy állandóan visszatérő probléma a kőbányai Sörgyár utca és Téglavető utca sarkán a hulladéklerakások. Vajon mi szüntethetné meg ez a patthelyzetet?

Frissítve
2016.08.10.

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatott bennünket, hogy a bejelentésben szereplő hulladékot a Kőkert Kft. 2016. július 29-én elszállította.

Köszönjük.


Korábban
2016.07.28.

Az önkormányzati bejelentés után általában elszállítják a hulladékot, de sajnos hamarosan újra kialakulnak a szemétkupacok.

Jelenleg így néz ki a Sörgyár utca és Téglavető utca sarka. Fotó: hulladekvadasz.hu

Jelenleg így néz ki a Sörgyár utca és Téglavető utca sarka. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Vadászok! Olyan lerakással keresem Önöket, mely egy évek óta folyamatosan visszatérő probléma a X. kerületben. Az önkormányzattal, Kőkerttel többször beszéltünk, leveleztünk, mégsem hajlandóak megoldani a problémát. Persze időnként elszállítják a szemetet, de ez nem jelent megoldást. Ígértek már táblát arról, hogy hulladék lerakása tilos, ígértek kamerát, mégsem szereltek fel semmit. Jelenleg így néz ki a Sörgyár utca és Téglavető utca sarka. A zöldhulladékon kívül „természetesen” megjelent a háztartási hulladék is és a guberálók is. Most már több, mint egy hónapja így van hagyva a terület. Több méter hosszan, méter magasságban lerakva a szemét. Köszönöm segítségüket!”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...