Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Angyalföld - Siralmas állapotok a Béke téren - Hulladekvadasz.hu

Angyalföld – Siralmas állapotok a Béke téren

Állandó szemétprobléma XIII. kerület, Angyalföld városrészén, a Béke téren a kerületi önkormányzat épületétől kb 200 méterre.

Gyakran válnak a hasznosítatlan, üres telkek a szemetelők martalékává. Komoly visszatérő problémát okozva a helyikének, tulaj(ok)nak, illetve az önkormányzatnak.

A Béke tér szeméttel szennyezett helyszíne. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Béke tér szeméttel szennyezett helyszíne. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Én a 13. kerületi Csata utca – Szegedi utca sarkán lévő üres telek melletti állapotokat szeretném megmutatni Nektek. A gazos, rendezetlen területet a szemétlerakáson kívül még nyilvános WC-nek is előszeretettel használják – mindezt a kerületi önkormányzat épületétől kb 200 méterre, a Béke téren. A szeméthalom napról napra nő, több éve lakok a közelben és habár néha eltakarítják, tartós megoldást az sem jelent. Én nagyon örülnék, ha lehetne erre valami megoldást találni, ez így egy alapból rendezett és népszerű környék szégyenfoltja. Előre is köszi a segítséget.”

Hulladék jellege: építési, zöldhulladék, kommunális.

Angyalföld A bejelentésben szereplő üres telek a Béke tér sarkában. Fotó: Google Maps

A bejelentésben szereplő üres telek a Béke tér sarkában. Fotó: Google Maps

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...