Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tinnye, Erdő dűlő - Hulladekvadasz.hu

Tinnye, Erdő dűlő

Tinnye településről érkezett az alábbi bejelentés. Tipikus erdőszéli illegális hulladéklerakat, ahol építési, kommunális és még zöldhulladék is megtalálható. Keressük a tulajdonosát, mert ezeket éppen otthagyta.

Tinnye illegális hulladéklerakata. Szinte minden van. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tinnye illegális hulladéklerakata. Szinte minden van. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„A Tinnyéhez tartozó, csodaszép Mediterrán-völgybe vezető út mellett található egy természetes vízelvezető árok. Ezt az árkot és a mellette lévő területet használják valakik, hosszú évek óta, illegális szemétlerakónak. A szemét mennyisége igen jelentős (több forduló lenne egy konténeres autónak), fajtáját tekintve változatos, talán csak atomhulladék nincs itt. A Mediterrán-völgy lakói többször zsákolták be az árok melletti szemetet és vitették el lomtalanítás címén, de a szemét mindig újratermelődik, illetve látható, hogy olyan hulladék is van, amit lomtalanításkor sem vinnének el. Kamera kihelyezésének gondolatával is foglalkoznak a völgyben lakók, de az üzemeltetés problémája/költsége, illetve a közterületi kamera kihelyezésére vonatkozó, nem éppen támogató szabályozás miatt, egyenlőre ezt nem sikerült megoldaniuk.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...