Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mezőkövesd határában bontott alkatrészlerakat - Hulladekvadasz.hu

Mezőkövesd határában bontott alkatrészlerakat

Mezőkövesd határában egy kifilézett autó alkatrészei mellett kommunális, építési és ipari hulladékról ír a bejelentő bejelentésében. A település első bejelentése.

Mezőkövesd határában áll a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mezőkövesd határában áll a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Mezőkövesd határában (Borsod megye) fotóztam ma délután. Már régóta hordják ide a szemetet, mostanra már teherautónyi mennyiség gyűlt össze. A hulladék jellege vegyes, kommunális, építési és ipari hulladék egyaránt megtalálható. Intézkedésüket előre is köszönöm. A lerakó helyszíne: https://maps.google.com/?q=47.818485%2C+20.517332+(Meeting+Location)

Hulladék jellege: vegyes, kommunális, építési és ipari hulladék, bontott alkatrész.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Mezőkövesd településről röviden

A kisváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található és a Mezőkövesdi járás központja.

Fekvése

A Bükk-vidék déli szélénél, az Alföld és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Egertől 20, Miskolctól 50 kilométerre található.

Napjaink Mezőkövesdje őrzi népi hagyományait „Matyóföld fővárosa”-ként, ugyanakkor iskoláival, sportlétesítményeivel és más intézményeivel megfelel a 21. század városaival szemben támasztott követelményeknek is.

Forrás: wikipedia.

You may also like...