Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mezőkövesd határában bontott alkatrészlerakat

Mezőkövesd határában egy kifilézett autó alkatrészei mellett kommunális, építési és ipari hulladékról ír a bejelentő bejelentésében. A település első bejelentése.

Mezőkövesd határában áll a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mezőkövesd határában áll a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Mezőkövesd határában (Borsod megye) fotóztam ma délután. Már régóta hordják ide a szemetet, mostanra már teherautónyi mennyiség gyűlt össze. A hulladék jellege vegyes, kommunális, építési és ipari hulladék egyaránt megtalálható. Intézkedésüket előre is köszönöm. A lerakó helyszíne: https://maps.google.com/?q=47.818485%2C+20.517332+(Meeting+Location)

Hulladék jellege: vegyes, kommunális, építési és ipari hulladék, bontott alkatrész.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Mezőkövesd településről röviden

A kisváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található és a Mezőkövesdi járás központja.

Fekvése

A Bükk-vidék déli szélénél, az Alföld és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Egertől 20, Miskolctól 50 kilométerre található.

Napjaink Mezőkövesdje őrzi népi hagyományait „Matyóföld fővárosa”-ként, ugyanakkor iskoláival, sportlétesítményeivel és más intézményeivel megfelel a 21. század városaival szemben támasztott követelményeknek is.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek