Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gödöllői egyetem területén áll a szemét (Frissítve)

Gödöllői egyetem területén áll a szemét a régi vasúti árokban, állítja a bejelentő bejelentésében. Az erdős, elhanyagolt terület kedvez az illegálisan szemetelőknek.

Frissítve
2017.04.04.

A Gödöllői Közterület-felügyelettől az alábbi tájékoztatást kaptuk:
“Köszönöm jelzésüket a Gödöllő, Fenyvesi nagyút folytatásában lerakott hulladék kapcsán. A fenti helyszínen lévő hulladék kb. 2010. óta a látókörünkben van. A hulladék a 4425 hrsz-ú, a Magyar Állam, illetve a Szent István Egyetem tulajdonában, kezelésében álló ingatlanon helyezkedik el. Ennek okán az elszállításáról sajnos nem áll módunkban gondoskodni. Az ingatlan tulajdonosát, kezelőjét évekkel ezelőtt tájékoztattuk a hulladék megjelenéséről. Ezt követően a földutat az ingatlan jogi határán egy fémsorompóval lezárták. Ezután új hulladék már nem került az érintett területre. Az ingatlan tulajdonosát, kezelőjét ismételten tájékoztatni fogjuk a hulladék jelenlétéről.”

Köszönjük. Reméljük az ingatlan tulajdonosának módjában áll a hulladék eltakarítása.


Korábban
2017.04.04.

Gödöllői egyetem területe a régi vasúti árokban áll a szemét. / fotó: hulladekvadasz.hu

Gödöllői egyetem területe a régi vasúti árokban áll a szemét. / fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
” Sziasztok! Gödöllői egyetem területe, régi felszámolt vasúti árokban illegális szemét.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Szent István Egyetemről röviden

Gödöllő egyetlen felsőoktatási intézménye a Szent István Egyetem, mely az Állatorvostudományi Egyetem, a Gödöllői Agrártudományi Egyetem, a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem, a Jászberényi Tanítóképző Főiskola és az Ybl Miklós Műszaki Főiskola összevonásával alakult meg 2000. január 1-jén.

Felépítése

Jelenleg a Szent István Egyetem hét kampuszon, hét karral várja leendő hazai és nemzetközi hallgatóit egyaránt.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek