Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Komplett lakás lomi hulladéka Gödöllő határában - Hulladekvadasz.hu

Komplett lakás lomi hulladéka Gödöllő határában

Komplett lakás lomtalanítási hulladéka – és vélhetően korábban – bontott kábelek és autók maradék került ki illegálisan Gödöllő város határába.

A mindössze egy képpel rendelkező bejelentésből leszűrhető, hogy a területet egyesek rendszeresen hulladéklerakásra használják. A Google Maps műholdas képe szerint a helyszín folyamatosan vagy időszakosan illegális hulladéklerakások tarkítják. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A képen látható megunt bőrkanapé korábban akár felnőtt castingok filmjeiben domboríthatott, de most viszont ...

A képen látható megunt bőrkanapé korábban akár felnőtt castingok filmjeiben domboríthatott, de most viszont …

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egy komplett lakást kilomtalanítottak a hulladékok Gödöllő határában. Van itt minden, hűtőszekrény, szőnyeg, kanapé, ezek mellett még autóbontásból és kábelnyúzásból és még ki tudja miből származó egyéb „hulladékok”. Maradok tisztelettel!”

Gödöllő határában egy gazdasági épület köré folyamatosan gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

Gödöllő határában egy gazdasági épület köré folyamatosan gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

A bejelentés időpontja: 2018.10.29.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.574642, 19.402487

[codepeople-post-map]

Komplett lakás lomtalanítási hulladéklerakatának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...