Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Komplett lakás lomi hulladéka Gödöllő határában

Komplett lakás lomtalanítási hulladéka – és vélhetően korábban – bontott kábelek és autók maradék került ki illegálisan Gödöllő város határába.

A mindössze egy képpel rendelkező bejelentésből leszűrhető, hogy a területet egyesek rendszeresen hulladéklerakásra használják. A Google Maps műholdas képe szerint a helyszín folyamatosan vagy időszakosan illegális hulladéklerakások tarkítják. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A képen látható megunt bőrkanapé korábban akár felnőtt castingok filmjeiben domboríthatott, de most viszont ...

A képen látható megunt bőrkanapé korábban akár felnőtt castingok filmjeiben domboríthatott, de most viszont …

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egy komplett lakást kilomtalanítottak a hulladékok Gödöllő határában. Van itt minden, hűtőszekrény, szőnyeg, kanapé, ezek mellett még autóbontásból és kábelnyúzásból és még ki tudja miből származó egyéb “hulladékok”. Maradok tisztelettel!”

Gödöllő határában egy gazdasági épület köré folyamatosan gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

Gödöllő határában egy gazdasági épület köré folyamatosan gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

A bejelentés időpontja: 2018.10.29.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.574642, 19.402487

Komplett lakás lomtalanítási hulladéklerakatának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek