Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Illegális hulladék bejelentés útmutató


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Kedves leendő Hulladékvadász az illegális hulladék bejelentés útmutatójának segédletével szeretnénk bemutatni, hogyan kell az oldalunkon bejelentést tenni.

Az illegális hulladék bejelentés menete

1. Internet böngészőjében a címsorba begépeled a www.hulladekvadasz.hu honlapcímet.

2. Az oldal böngészése közben hamar feltűnhet a menüsor alatt lévő ikon, amire rákattintva megjelenik a hulladékvadász bejelentő űrlap.

bejelentő23. Űrlap kitöltése

Illegális hulladék bejelentési útmutató

Név: bejelentés saját illetve anonim módon.

Email: kötelező jelleggel meg kell adni (a bejelentés pontosítása miatt, ha hiányos)

Tárgy: a bejelentés tárgya

Üzenet: helyszín leírás és cím vagy gps adatok megadása

Képfeltöltés: az adott bejelentésről készült fotók

Küldés gomb: helyesen kitöltött űrlap elküldése esetén a gombra kattintva beérkezik a központi e-mail címre a bejelentés. A képek, videók feltöltése 1mb-ig, annál nagyobb terjedelemben a központi email címre kérjük!

Alternatíva: megjelent a Hulladékvadász applikáció , mely segítségével androidos mobilokról is elküldheti bejelentéseit.


Már letölthető Google Play Áruházból az új Hulladékvadász applikáció, amibe több új hasznos funkció került bele, illetve az első verzió hibáit is orvosoltuk.

Tavaly májusban elkészítettük az úgynevezett “fapados” Hulladékvadász applikációt, amiben csak a legfontosabb funkciók kerültek bele. Egy év elteltével az applikációt a bejelentők véleménye alapján fejlesztettük tovább.

Új dizájn és menürendszer került bele az applikációba. Fotó: hulladekvadasz.hu

Új dizájn és menürendszer került bele az applikációba. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Hulladékvadász a hulladékvadász.hu hivatalos, saját fejlesztésű androidos applikációja az illegális hulladék bejelentésére kifejlesztve. A program teljesen ingyenes.

új Hulladékvadász applikáció Illegális hulladék bejelentés

A hulladékvadász.hu az alkalmazással az illegális hulladéklerakók bejelentésének egyszerűbbé tételét tűzte ki célul. A bejelentések feldolgozását az oldal ügyintézői végzik.

A Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja.

Mindenkinek sok sikert kívánunk hulladékvadászathoz.

Tisztítsuk meg együtt környezetünket 🙂


Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, röviden JÖN Alapítvány

Az alapítvány egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány. Teljesen független és semmileges önkéntes szerveződés.

Az országosan ismert hulladékvadász.hu szerkesztősége és csapata által bejegyzett nonprofit alapítvány.  Az oldal környezetvédelem legújabb zászlóshajója a mai magyarországi vizeken. Tevékenységi körei túlnyomórész internet segítségével napi rendszerességgel végzi.

Többek közt az alapítvány tulajdonát képezi a hulladékvadász.hu és a tisztogatok.hu, amiknek egyben az üzemeltetője is.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek