Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Illegális hulladék bejelentés útmutató - Hulladekvadasz.hu

Illegális hulladék bejelentés útmutató

Kedves leendő Hulladékvadász az illegális hulladék bejelentés útmutatójának segédletével szeretnénk bemutatni, hogyan kell az oldalunkon bejelentést tenni.

Frissítve
2020. 01.01.

FIGYELEM! A hulladékvadász rendszere 2020.01.10-től megújult.

Egy teljesen új innovatív rendszer veszi át a helyét, amin keresztül várjuk a bejelentéseket. A bejelentő hulladékvadászok regisztráció után nyomon követhetik saját bejelentéseik megoldását, sőt, saját projekteket is indíthatnak illegális hulladéklerakások eltüntetésére.

Új rendszerünk neve: Zero Emission Waste Management, röviden: Zeewa, ami elérhető a bejelentő gombra kattintva vagy a zeewa.io oldalról.


Az illegális hulladék bejelentés menete

1. Internet böngészőjében a címsorba begépeled a www.hulladekvadasz.hu honlapcímet.

2. Az oldal böngészése közben hamar feltűnhet a menüsor alatt lévő ikon, amire rákattintva megjelenik a hulladékvadász bejelentő űrlap.

bejelentő23. Űrlap kitöltése

Illegális hulladék bejelentési útmutató

Név: bejelentés saját illetve anonim módon.

Email: kötelező jelleggel meg kell adni (a bejelentés pontosítása miatt, ha hiányos)

Tárgy: a bejelentés tárgya

Üzenet: helyszín leírás és cím vagy gps adatok megadása

Képfeltöltés: az adott bejelentésről készült fotók

Küldés gomb: helyesen kitöltött űrlap elküldése esetén a gombra kattintva beérkezik a központi e-mail címre a bejelentés. A képek, videók feltöltése 1mb-ig, annál nagyobb terjedelemben a központi email címre kérjük!

Alternatíva: megjelent a Hulladékvadász applikáció , mely segítségével androidos mobilokról is elküldheti bejelentéseit.


Már letölthető Google Play Áruházból az új Hulladékvadász applikáció, amibe több új hasznos funkció került bele, illetve az első verzió hibáit is orvosoltuk.

Tavaly májusban elkészítettük az úgynevezett „fapados” Hulladékvadász applikációt, amiben csak a legfontosabb funkciók kerültek bele. Egy év elteltével az applikációt a bejelentők véleménye alapján fejlesztettük tovább.

Új dizájn és menürendszer került bele az applikációba. Fotó: hulladekvadasz.hu

Új dizájn és menürendszer került bele az applikációba. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Hulladékvadász a hulladékvadász.hu hivatalos, saját fejlesztésű androidos applikációja az illegális hulladék bejelentésére kifejlesztve. A program teljesen ingyenes.

új Hulladékvadász applikáció Illegális hulladék bejelentés

A hulladékvadász.hu az alkalmazással az illegális hulladéklerakók bejelentésének egyszerűbbé tételét tűzte ki célul. A bejelentések feldolgozását az oldal ügyintézői végzik.

A Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja.

Mindenkinek sok sikert kívánunk hulladékvadászathoz.

Tisztítsuk meg együtt környezetünket 🙂


Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, röviden JÖN Alapítvány

Az alapítvány egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány. Teljesen független és semmileges önkéntes szerveződés.

Az országosan ismert hulladékvadász.hu szerkesztősége és csapata által bejegyzett nonprofit alapítvány.  Az oldal környezetvédelem legújabb zászlóshajója a mai magyarországi vizeken. Tevékenységi körei túlnyomórész internet segítségével napi rendszerességgel végzi.

Többek közt az alapítvány tulajdonát képezi a hulladékvadász.hu és a tisztogatok.hu, amiknek egyben az üzemeltetője is.

You may also like...