Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Érd-Parkváros, Sóskúti út növekvő hulladéklerakása

Érd-Parkváros, Sóskúti út növekvő hulladéklerakásaira hívja fel a figyelmet bejelentésében a helyi lakos. A bejelentő szerint a helyi Hulladékkezelési Nonprofit Kft. nem szállítja el a hulladékot, de hozzánk, a hulladekvadasz.hu -hoz küldte, hogy majd mi segítsünk eltakarítani a hulladékot.

Az országosan működő honlapunk nem a hulladékeltakarítására, hanem az illegális hulladéklerakások felderítésére jött létre. Ezzel is segítve a hatóságok munkáját és ösztönözze a környezettudatos embereket környezetünk megtisztítására.

Továbbá értesüléseink szerint május 6-án Érd Tisztaságáért – szemétszedő akciót hirdettek érdi helyi szervezetek. Kesztyűt és zsákot is adnak, és az összegyűjtött hulladékot elszállítják.

Sóskúti út "impozáns" illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sóskúti út “impozáns” illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Érden lakom és kb. 1 éve csak gyűlik a szemét a házunkat szemben. Az Éht-t hívtuk de ők nem vittek el és tőlük kaptuk az önök kontaktját. Kérem segítsenek a hulladék eltakarításában.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak, illetve a szemétszedési akció megfelelő alkalom lehet Sóskúti út megtisztítására.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek