Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Érd-Parkváros, Sóskúti út növekvő hulladéklerakása - Hulladekvadasz.hu

Érd-Parkváros, Sóskúti út növekvő hulladéklerakása

Érd-Parkváros, Sóskúti út növekvő hulladéklerakásaira hívja fel a figyelmet bejelentésében a helyi lakos. A bejelentő szerint a helyi Hulladékkezelési Nonprofit Kft. nem szállítja el a hulladékot, de hozzánk, a hulladekvadasz.hu -hoz küldte, hogy majd mi segítsünk eltakarítani a hulladékot.

Az országosan működő honlapunk nem a hulladékeltakarítására, hanem az illegális hulladéklerakások felderítésére jött létre. Ezzel is segítve a hatóságok munkáját és ösztönözze a környezettudatos embereket környezetünk megtisztítására.

Továbbá értesüléseink szerint május 6-án Érd Tisztaságáért – szemétszedő akciót hirdettek érdi helyi szervezetek. Kesztyűt és zsákot is adnak, és az összegyűjtött hulladékot elszállítják.

Sóskúti út "impozáns" illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sóskúti út „impozáns” illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Érden lakom és kb. 1 éve csak gyűlik a szemét a házunkat szemben. Az Éht-t hívtuk de ők nem vittek el és tőlük kaptuk az önök kontaktját. Kérem segítsenek a hulladék eltakarításában.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak, illetve a szemétszedési akció megfelelő alkalom lehet Sóskúti út megtisztítására.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...