Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
FN11 kiállítói díj nyertese, a JÖN Alapítvány - Hulladekvadasz.hu

FN11 kiállítói díj nyertese, a JÖN Alapítvány

Az FN11 Kiállítói díj harmadik helyezettje lett a JÖN Alapítványunk, amit a Fenntarthatósági Napra kilátogatók ítéltek oda szervezetünknek.

Nagy megtiszteltetés szervezetünk és a Hulladékvadászok számára, hogy elnyerhettük a közönség szimpátiáját és több mint 100-an szavaztak ránk.

A JÖN Alapítványtól, Kertész Balázs és Szebenyi Péter vette át a díjat.

Az eseményre rengeteget készültünk, több egyedi programmal, plogging rendezvénnyel és a JÖN Alapítvány első közösségi találkozóját is erre a napra szerveztük. A szavazás menete úgy zajlott, hogy az eseményen való regisztrációnál mindenki kapott szavazásra feljogosító matricákat, amit a kiállítók sátránál lehetett kiragasztani.

Nagy volt az öröm a díj átvétele után.

Az esemény kezdetekor nem gondoltuk volna, hogy ekkora meglepetés fog minket érni, hogy a rendezvény záróakkordjaként díjat is kapunk.

A kiállítói díj rangsora:

  1. hely: NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület
  2.  hely: Meixner Iskola
  3. hely: Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány

Köszönjük a Magyar Telekomnak a rendezvényen való részvételi lehetőséget. Továbbá az eseményre kilátogatóknak azt a rengeteg szavazatot, amivel elnyertük az FN11 Kiállítói díj -t.

You may also like...