Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Utcán tárolt építési hulladék Dunaújvárosban

Utcán tárolt építési és egyéb hulladékra hívja fel a dunaújvárosi bejelentő hulladékvadászunk a figyelmet. Szemmel látható, hogy a kialakult állapotok nem éppen szabályosak.

Veszélyes azbeszt tartalmú palatető hulladékai és letakart építési hulladékanyagok jellemzik főként a bejelentés helyszínét. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetők.

A képen a dunaújvárosi Öreghegy utca balesetveszélyes állapotai.

A képen a dunaújvárosi Öreghegy utca balesetveszélyes állapotai.

A bejelentés az EXPRESSZ bejelentési funkción keresztül került feldolgozásra.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Ezúton kérem segítségét a házunk előtt folyamatosan halmozódó hulladékhegy megszüntetése miatt. Az egész kis utca rendben tartja a környezetét, minden héten összeszedjük a sétálók által “elhagyott” szemetet, vagy azt is, amit egy-egy autós az utca végén lévő kútnál “felejt”. Egy dologgal nem tudunk megbirkózni sajnos. Szomszédunk folyamatosan gyűjti és a kis zöld területre halmozza a hulladékokat. Jelenleg azbeszt tartalmú palatető, és letakart építési hulladékanyagok illetve a mai naptól fémketrec is található itt. Az almafánkat már tönkretették, a kis kert teljesen eltűnt.
Csatolom a területről a fotókat. A szervezetet nagyon támogatom! (A Dunaparton is szoktunk szemetet szedni amikor sétálunk.)”

A bejelentés időpontja: 2019.09.02.

Hulladék jellege: háztartási, építési és veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 46.978245, 18.935225

Utcán tárolt építési hulladékkal kapcsolatban érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek