Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Utcán tárolt építési hulladék Dunaújvárosban - Hulladekvadasz.hu

Utcán tárolt építési hulladék Dunaújvárosban

Utcán tárolt építési és egyéb hulladékra hívja fel a dunaújvárosi bejelentő hulladékvadászunk a figyelmet. Szemmel látható, hogy a kialakult állapotok nem éppen szabályosak.

Veszélyes azbeszt tartalmú palatető hulladékai és letakart építési hulladékanyagok jellemzik főként a bejelentés helyszínét. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetők.

A képen a dunaújvárosi Öreghegy utca balesetveszélyes állapotai.

A képen a dunaújvárosi Öreghegy utca balesetveszélyes állapotai.

A bejelentés az EXPRESSZ bejelentési funkción keresztül került feldolgozásra.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Ezúton kérem segítségét a házunk előtt folyamatosan halmozódó hulladékhegy megszüntetése miatt. Az egész kis utca rendben tartja a környezetét, minden héten összeszedjük a sétálók által „elhagyott” szemetet, vagy azt is, amit egy-egy autós az utca végén lévő kútnál „felejt”. Egy dologgal nem tudunk megbirkózni sajnos. Szomszédunk folyamatosan gyűjti és a kis zöld területre halmozza a hulladékokat. Jelenleg azbeszt tartalmú palatető, és letakart építési hulladékanyagok illetve a mai naptól fémketrec is található itt. Az almafánkat már tönkretették, a kis kert teljesen eltűnt.
Csatolom a területről a fotókat. A szervezetet nagyon támogatom! (A Dunaparton is szoktunk szemetet szedni amikor sétálunk.)”

A bejelentés időpontja: 2019.09.02.

Hulladék jellege: háztartási, építési és veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 46.978245, 18.935225

[codepeople-post-map]

Utcán tárolt építési hulladékkal kapcsolatban érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...