Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Dunaújváros Dózsa György útjának a mocska (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Dunaújváros Dózsa György útjának a mocska (Frissítve)

Dunaújváros területéről megérkezett első bejelentés, amiben már egyszerre három helyszín is található Dózsa György út szakaszán.

Frissítve
2017.10.09.

A bejelentő bejelentése után pár nappal az alábbi üzenetet küldte számunkra:
„Üdv! Megint jártam a dunaújvárosi Dózsa György úton, 99%-ban eltakarították a mocskot. Az aluljáróban maradt pár szem üvegszilánk, amiket felsöpörhettek volna, de jól láthatóan feltakarítottak. Fényképezésre alkalmas kütyü nem volt nálam, így nem tudok fotót küldeni. Ha kell fotó, akkor esetleg az önkormányzatot lehetne megkérni, hogy készítsen. 🙂 Mostanában nem biztos, hogy járok arra fényképezőgéppel.”

Köszönjük a tájékoztatást és az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat.


Korábban
2017.10.02.

Sajnos a Dunamenti település se kerülhette el, hogy lecsapjon rá egy Hulladékvadász. Vajon mikor érkezik a következő bejelentés?

Dunaújváros aluljárójának helyszíne. Ha nincs már más mint az újságpapír ... / Fotó: hulladekvadasz.hu

Dunaújváros aluljárójának helyszíne. Ha nincs már más mint az újságpapír … / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A dunaújvárosi Dózsa György úti aluljáróban „emberemlékezet óta” áll a szeméthalom. (1)-(2): https://goo.gl/maps/9aFN2LjvMND2 A Dózsa György útnál, az egyik tábla előtt ki van dobálva pár szem kartondoboz. (3): https://goo.gl/maps/8S4nk8mQRz92 A Kandó Kálmán tér és a Dózsa György út  találkozásánál szanaszét van dobálva pár szem „apróság”, szemét (4): https://goo.gl/maps/mGqYpgumnXo „

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Dunaújváros helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


A település a Wikipedia szerint

Dunaújváros megyei jogú város a Közép-Dunántúli régióban, Fejér megye délkeleti részén, a Duna jobb partján. A város a Dunaújvárosi járás székhelye, a megye legnépesebb települése Székesfehérvár után. Dunaújváros még ma is Magyarország egyik legmagasabb jövedelmű településének számít. Fontos gazdasági, kulturális és sportközpont, egyetemváros. Az ókorban a területén feküdt a rómaiak Intercisa nevű fontos katonatelepülése. Pentelét, az újkortól jelentős mezővárost az 1950-es években fejlesztették ipari központtá.

Fekvése
Dunaújváros a Mezőföld keleti szélén található, a Duna jobb oldalán, Budapesttől 67 kilométerre. A város három nagyobb részre tagolódik. Északon a patakok szabdalta mélyebben fekvő részen helyezkedik el Dunaújváros óvárosa, az ún. Pentele városrész, mely az egykori Dunapentele évszázadok óta beépített belterületi részét jelenti. Az Óvárostól délre épült fel az 1950-es években – Dunapentele közigazgatási területén – a magasan az Óváros fölé emelkedő Pentelei-fennsíkon az ún. Újváros („az első szocialista város”), amely azonban sohasem különült el Dunapentelétől, mindvégig egy közigazgatási egységet képeztek. A várostól délre épült a Dunai Vasmű, melyet jelentős véderdők választanak el a várostól. A város a tengerszinttől 116 méter feletti magasságban fekszik, keleten a Duna mintegy 10 kilométeres szakaszon határolja, nyugatról pedig szelíd dombvidék övezi.

Forrás: wikipedia.

You may also like...