Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pápa polgármestere megtalálta az elveszett szemét gazdáját - Hulladekvadasz.hu

Pápa polgármestere megtalálta az elveszett szemét gazdáját

Pápa polgármestere a koronavírus-járvány ellenére is gőzerővel dolgozik, méghozzá nem is akárhogy. Városa egyik lakójának megtalálta az elveszett szemetét és visszavitte neki.

Példaértékű akció során csapatával visszaszolgáltatta az elhasznált intimbetéteket, műkörmöket és az általában urak által használt háztartásban előforduló hulladékokat. Nagyszerű példa ez, amit minden regnáló polgármesternek csak ajánlni tudunk.

Pápa polgármestere végzi a dolgát: az önfeláldozó munkájának köszönhetően egyik helyi lakosnak megtalálta az elveszett értéktárgyait:

Meghoztuk H. úr mocskát. Boldog lehet, hisz ha úgy vesztette el, akkor megtaláltuk, ha ellopták tőle, akkor meg visszaszereztük!

Bízunk benne, hogy több hasonló mentőakció lesz országosan, hiszen Áldozó Tamás polgármester úr erre szólítja fel az embereket, polgármestereket:
Ha kell, folytatjuk! Csatlakozzatok!

Önkormányzatok figyelem, segítünk!

Az önkormányzatok figyelmébe ajánljuk, hogy a Hulladékvadász by Zeewa rendszere 2020-tól már nem csak a bejelentésekkel nyújt segítséget számukra.

A szemetelő az, aki ellen közösen az önkormányzatokkal már lassan 5 éve küzdünk!

A szemetelő az, aki ellen közösen az önkormányzatokkal már lassan 5 éve küzdünk!

A megújult rendszerünk lehetőséget biztosít az önkormányzatoknak arra, hogy a lakosság bevonásával közösségi adománygyűjtés segítségével területeket szabadítsanak fel a szemét fogságából.

Várjuk szeretettel a magyarországi önkormányzatok regisztrációját az új platformunkra. Bízunk benne, hogy együttes erővel, összefogva sikerülhet a környezetünk tisztaságának a megóvása!