Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Jászberény önkormányzata és a Magyar közút közös takarítása - Hulladekvadasz.hu

Jászberény önkormányzata és a Magyar közút közös takarítása

Jászberény önkormányzata és a Magyar közút Zrt. közös kezelésébe tartozó korábbi bejelentési helyszínt az illegálisan lerakott hulladéktól mentesítették.

A területről még 2020.07.31-én érkezett bejelentést, ami továbbítottunk az illetékeseknek, akiknek a fellépésének köszönhetően most annak megoldásáról is beszámolhatunk.

Jászberény önkormányzata közterület-felügyelete helyszínelés közben.

Jászberény önkormányzata közterület-felügyelete helyszínelés közben.

Jászberény Város Polgármesteri hivatala az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban:
„A bejelentésben megjelölt helyszín egy része a Magyar Közút Nonprofit Zrt, illetve egy része a Jászberényi Városi Önkormányzat tulajdonában van. Az ingatlan hulladékmentesítése együttműködéssel valósult meg 2020. szeptember 15-én a Magyar Közút Zrt. munkagépeivel és a Jászberényi Polgármesteri Hivatal környezetvédelem iránt elkötelezett dolgozói önként jelentkeztek és 20 db zsákot töltöttek meg hulladékkal.”

A bejelentésben szereplő hulladék egy része. Később még több is kikerült a helyszínre.

A bejelentésben szereplő hulladék egy része. Később még több is kikerült a helyszínre.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszeres szemét lerakóhely 31 es út Jászberény elkerülő szakaszán.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: zöldhulladék.

A bejelentés időpontja: 2020.07.31.

Jászberény önkormányzata és a Magyar közút Zrt. közös munkájának sokáig eredménye marad és újabb hulladék nem kerül lerakásra a helyszínre.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

You may also like...