Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sokkoló látvány Gyöngyöspata határában - Hulladekvadasz.hu

Sokkoló látvány Gyöngyöspata határában

Sokkoló látvány tárul azok elé Gyöngyöspata határában kirándulásra szánják el magukat. A helyszínen több tonna hulladék kever a növényzet között.

A bejelentő szerint a terület takarításához és annak tisztaságának megőrzéséhez hatalmas összefogásra van szükség. Úgy gondoljuk nem állt messze az igazságtól, amikor a bejelentését vegyszeres permetező kannák és egyéb más ismeretlen helyről származó hulladék közepette jelentett be. Ez egyben a településről érkezett negyedik bejelentés is.

A település határa ismeretlen szemetelők áldozatává vált.

Gyöngyöspata határa ismeretlen szemetelők áldozatává vált.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sokkoló látvány Gyöngyöspata határában….. ide hatalmas összefogás kell.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Permetező készülékek hevernek az erdő bokrai alatt.

Permetező készülékek hevernek az erdő bokrai alatt.

Hulladék jellege: autógumi, elektronikai hulladék, fémhulladék, háztartási hulladék, műanyag hulladék, vegyi hulladék, építési hulladék, üveg hulladék.

A bejelentés időpontja: 2020.09.21.

Gyöngyöspata határából érkezett bejelentést továbbítottunk az illetékes önkormányzathoz.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!


A település a wikipedia szerint.

A település a Mátra délnyugati lábánál, Gyöngyöstől 11 km-re nyugatra, a 2402-es és a 2406-os utak találkozásánál fekszik.