Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kommentár nélkül - Hulladékvadászok videóbejelentései - Hulladekvadasz.hu

Kommentár nélkül – Hulladékvadászok videóbejelentései

Kommentár nélkül – a hulladekvadasz.hu  új videó rovata. Ha olyan illegális hulladéklerakatot lát, amit úgy érez, hogy a képekben nem tudna visszaadni, akkor videózza le és küldje el nekünk.

Várjuk videó formátumban a hulladékvadászok bejelentéseit. A nyers anyagot szerkesztőségünk megvágja és feltölti a hulladekvadasz.hu youtube csatornájára, illetve továbbítja az aktuális önkormányzathoz.

Az alábbi videót ajánljuk példaként a leendő videóbejelentő hulladékvadászoknak.

kommentár nélkül

A központi e-mail címre várjuk a felvételeket.


Korábban Kispesten hatalmas mennyiségű hulladék gyűjt össze a szelektív hulladékgyűjtő szigetnél a Puskás Ferenc utcában. A videóbejelentésnek hála napok alatt a probléma megoldódott.

Mindemellett dicséret illeti az FKF Zrt. munkatársait és a Kispesti Önkormányzatot. A munkájukat végzik az erre elkülönített anyagi keretből, ami adott esetben a kispesti lakosságnak évente több 10 millió forintjába kerül.

You may also like...