Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rákoscsaba külterületi mocska


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Rákoscsaba, Budapest XVII. kerületének legújabb videóbejelentése. Az állapotok a felvételen jól láthatóak. Tipikusan ellenőrizhetetlen területre kihordott hulladéklerakások.

A probléma évek óta fennáll. A Google Maps szerint 2012-ben is létezett a jelenség.

/ Figyelem! A videó néhol hangos és zajos lehet. /

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A helyszín a XVII. kerület, péceli út légvégéről indulva. Közvetlen az M0-as mellől fölfele ahol át lehet menni az M0- ás alatt Pécelre. Most hogy elolvadt a hó nagyon jól lehet látni a több tonna szemetet, mind a péceli és mind a XVII. kerületi szakaszon! Az első gondolatom az volt hogy lehetnek ilyen emberek! Akik már ideáig el tudják hozni a mocskukat, azok már egy hivatalos lerakóig is elvihetnék.”

Rákoscsaba

Hulladék jellege: kommunális, műszaki (bontott autóalkatrészek), építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek