Hulladékvadász hatás – Zugló a megtisztulás útján

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Zuglói hulladékvadász siker? Döntse ezt el mindenki maga, de úgy néz ki Zugló is elindult a megtisztulás útján. Mi, az oldal szerkesztői azt valljuk, hogy a problémáról beszélni kell, bízunk a figyelemfelkeltés erejében, a közös sikerben.

Az utóbbi időben a honlapunkra heti szinten kettő – három bejelentés is érkezett Zuglóból. Elkeseredett helyi lakosok, akik többségében hiába fordultak saját önkormányzatukhoz, helyi szerveikhez süket fülekre találtak problémájukkal illetően. A felelős keresése egymásra mutogatásba torkollott.

korábbi cikkünk hatására elindult valami Zuglóban köszönhetően annak, hogy több sajtóorgánum is közölte a kerület valós hulladékproblémáját.

A kép a Hulladékvadász Hungária körút híd alatti bejelentése előtti és utáni állapotot mutatja. Fotó: hulladekvadasz.hu

A kép a Hulladékvadász Hungária körút híd alatti bejelentése előtti és utáni állapotot mutatja. Fotó: hulladekvadasz.hu

Szerencsére a hatás nem maradt el. A Zuglói Önkormányzat levélben válaszolt korábbi bejelentéseinkre. Türelmünket kérte a bejelentések felmérésével és megtisztításával kapcsolatban. Biztosított bennünket, hogy a kerületi önkormányzat tulajdonában lévő területeken a hulladékmentesítésre a hatósági eljárások jelenleg is zajlanak.

Továbbá tájékoztatást kaptunk, hogy a korábbi bejelentéseink közül már többet megtisztítottak. (Az alábbi linkeken megtekinthetőek itt és itt.)

A megoldott bejelentéseinkről a későbbiekben Zugló és más településekkel kapcsolatban a menüsorban a “megtisztított” menüpontban lehet tájékozódni.

 További sok sikert kívánunk az Zugló Önkormányzatának az illegális hulladéklerakások felszámolásához.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: