Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász applikáció - Kezdődik a vadászat - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász applikáció – Kezdődik a vadászat

Megjelent az oldalunk hivatalos applikációja androidos okostelefonokra. A hulladékvadász applikáció segítségével ezentúl egyszerűbbé válhat a vadászat az illegális hulladékra lakókörnyezetünkben vagy akár a természetben. 

A Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja. Induljon a hulladékvadászat országszerte.

A hulladékvadász alkalmazással az illegális hulladékbejelentés egyszerűbbé tételét tűzte ki céljául. A bejelentések feldolgozását a hulladekvadasz.hu ügyintézői végzik. Munkájuk során a beérkező bejelentéseket a honlapon publikálják, illetve az aktuális önkormányzat részére elküldik.

vadászat A képen a hulladékvadász applikáció kezelőfelülete.

A képen a hulladékvadász applikáció kezelőfelülete.

Vadászd le saját szemétdombodat! Kövesd figyelemmel a bejelentésed megoldását. Légy részese a hulladékvadászok sikerének.

hulladekvadaszapplikacio

Letölthető az applikáció a Google Play Áruházból ittHa nem működik vagy hibát észlel kérjük a központi e-mail címen jelezze és kijavítjuk 🙂

A vadászat elkezdődött! Irány a terep.

You may also like...