Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász applikáció – Kezdődik a vadászat

Megjelent az oldalunk hivatalos applikációja androidos okostelefonokra. A hulladékvadász applikáció segítségével ezentúl egyszerűbbé válhat a vadászat az illegális hulladékra lakókörnyezetünkben vagy akár a természetben. 

A Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja. Induljon a hulladékvadászat országszerte.

A hulladékvadász alkalmazással az illegális hulladékbejelentés egyszerűbbé tételét tűzte ki céljául. A bejelentések feldolgozását a hulladekvadasz.hu ügyintézői végzik. Munkájuk során a beérkező bejelentéseket a honlapon publikálják, illetve az aktuális önkormányzat részére elküldik.

vadászat A képen a hulladékvadász applikáció kezelőfelülete.

A képen a hulladékvadász applikáció kezelőfelülete.

Vadászd le saját szemétdombodat! Kövesd figyelemmel a bejelentésed megoldását. Légy részese a hulladékvadászok sikerének.

hulladekvadaszapplikacio

Letölthető az applikáció a Google Play Áruházból ittHa nem működik vagy hibát észlel kérjük a központi e-mail címen jelezze és kijavítjuk 🙂

A vadászat elkezdődött! Irány a terep.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek