Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Idamajor megtisztul - Hulladekvadasz.hu

Idamajor megtisztul

A Törökbálinti Önkormányzat és az Idamajorért Egyesület együttműködése úgy tűnik elérte a várt hatást. A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet megbízott egy céget, hogy takarítsa ki az Idamajor Főutcáján éktelenkedő több kamionnyi szemetet.

Idamajor A rekultívációt végző cég munka közben. Fotó: Idamajorért Egyesület

A rekultivációt végző cég munka közben. Fotó: Idamajorért Egyesület

A helyiek öröme most határtalan, évek óta erről álmodoznak az idamajori lakosok. Erről az örömhíról tudunk beszámolni a helyi egyesülettől kapott levél alapján:

Sziasztok! Egy jó hírrel jövök, a Törökbálinti Önkormányzat és az Idamajorért Egyesület intézkedései úgy tűnik elérték a várt hatást, a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet megbízott egy céget, hogy takarítsa ki az Idamajor Főutcáján éktelenkedő több kamionnyi szemetet. Erről csatolok nektek néhány tegnapi képet. Most kezdődik az újabb feladat! Meg kell akadályozni a szemét újratermelődését!

Habár a lakóknak most jön a neheze, meg kell akadályozniuk a szemét újratermelődését! Ehhez már segítséget kértek az önkormányzattól, egy vadkamera kihelyezésével igyekeznek támogatni a lakók törekvését.

Felvétel a hulladékvadász csapatának korábbi terepszemléjéről.

Az egyesület tagjai helyi tereprendezésbe kezdenek. Kivágnak néhány bokrot, és felnyírják a fákat, akkor nem lesz hova észrevétlenül szemetet elhelyezni.

Sok sikert kívánunk a helyieknek és az egyesület tagjainak a további sikeres munkához.