Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Tettenérés közben megtámadták a zuglói önkormányzati rendészeket

Megtámadta a zuglói önkormányzati rendészeket egy autós, akit tetten értek, amikor sittet pakolt egy szelektív hulladékgyűjtő mellé. A férfi nekihajtott a rendészek autójának, de nem sérült meg senki – tájékoztatta a XIV. kerületi önkormányzat kedden az MTI-t.

Közölték: a zuglói önkormányzati rendészek hétfő délután érték tetten az 50 év körüli autóst, amint éppen több száz kilogrammnyi építési törmeléket pakolt ki a Kacsóh Pongrác úti szelektív hulladékgyűjtő mellé. A férfi “arrogánsan lépett fel” a rendészekkel szemben, akik felszólították, hogy a sittel teli zsákokat pakolja vissza autójába. Miután ezt többszöri felszólításra végül megtette, beült autójába és szándékosan nekihajtott a járőrkocsinak, amelybe az egyik rendész éppen be akart szállni. A járőrnek sikerült elugrania, így nem sérült meg, sőt lefogta az autóból kiugró és támadóan fellépő férfit, amíg kollégája rendőrt hív.

zuglói önkormányzati rendészeket Az elkövető a jól megérdemelt helyére került.

Az elkövető a jól megérdemelt helyére került.

Az önkormányzat szerint rendőrségi eljárás indulhat az illegális hulladékot lerakó férfi ellen hivatalos személlyel szembeni erőszak, rongálás és közúti veszélyeztetés miatt is.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a XIV. kerületi kapitányság feljelentés-kiegészítést rendelt el az ügyben.

Forrás: MTI

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek