Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tettenérés közben megtámadták a zuglói önkormányzati rendészeket - Hulladekvadasz.hu

Tettenérés közben megtámadták a zuglói önkormányzati rendészeket

Megtámadta a zuglói önkormányzati rendészeket egy autós, akit tetten értek, amikor sittet pakolt egy szelektív hulladékgyűjtő mellé. A férfi nekihajtott a rendészek autójának, de nem sérült meg senki – tájékoztatta a XIV. kerületi önkormányzat kedden az MTI-t.

Közölték: a zuglói önkormányzati rendészek hétfő délután érték tetten az 50 év körüli autóst, amint éppen több száz kilogrammnyi építési törmeléket pakolt ki a Kacsóh Pongrác úti szelektív hulladékgyűjtő mellé. A férfi „arrogánsan lépett fel” a rendészekkel szemben, akik felszólították, hogy a sittel teli zsákokat pakolja vissza autójába. Miután ezt többszöri felszólításra végül megtette, beült autójába és szándékosan nekihajtott a járőrkocsinak, amelybe az egyik rendész éppen be akart szállni. A járőrnek sikerült elugrania, így nem sérült meg, sőt lefogta az autóból kiugró és támadóan fellépő férfit, amíg kollégája rendőrt hív.

zuglói önkormányzati rendészeket Az elkövető a jól megérdemelt helyére került.

Az elkövető a jól megérdemelt helyére került.

Az önkormányzat szerint rendőrségi eljárás indulhat az illegális hulladékot lerakó férfi ellen hivatalos személlyel szembeni erőszak, rongálás és közúti veszélyeztetés miatt is.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a XIV. kerületi kapitányság feljelentés-kiegészítést rendelt el az ügyben.

Forrás: MTI

You may also like...