Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sittet tett le Tatabányán illegálisan, lefotózták! - Hulladekvadasz.hu

Sittet tett le Tatabányán illegálisan, lefotózták!

Sittet tett le egy tatabányai magánterületre a szemetelő, akit egy arra járó hulladékvadász tetten ért. Már csak az a kérdés: Legyen-e belőle feljelentés?

A szemetelés nem csak, hogy csúnya dolog, hanem komoly büntetéssel is sújtható. A jelen esetünkben a környezetszennyezés egyértelmű, amellett, hogy a cselekmény birtokháborítás jogcímét is érinti. A tettenéréssel kapcsolatos bejelentés a megújult rendszerünkbe érkezett, ami elérhető ide kattintva!

Az elkövető elbújt a gépjárműve ajtaja mögé. Szégyellje is magát!

Az elkövető elbújt a gépjárműve ajtaja mögé. Szégyellje is magát!

A bejelentés szövege:
„Sziasztok! Tegnap hazafele menet munkából észrevettem hogy egy kisteherautó beállt teljesen a fák közé, odamentem megkérdezni mit csinál itt a sofőr. Kérdésemre úgy tett mintha nem értene magyarul, közöltem vele hogy lefotózom és megteszem a szükséges lépéseket, ekkor hirtelen már tudott magyarul. Akkor azt kezdte el mondani hogy ez a főnöke területe. Ekkor már tudtam hogy illegális szemét lerakóval találkoztam.

Pillanatkép: A szemetelés folyamatban.

Pillanatkép: A szemetelés folyamatban.

Ez egy eladó terület Tatabánya 2800 Ipari park Szarkaláb út. A hirdető táblán csak egy telefonszám van. Könnyű beazonosítani a helyet van ott egy villamos kis épület.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

A lerakott sitt mennyisége egy teherautó platónyival vetekszik.

A lerakott sitt mennyisége egy teherautó platónyival vetekszik.

Hulladék jellege: építési.

A bejelentést továbbítjuk az illetékes hatóságokhoz. Bízunk benne, hogy aki esetünkben sittet tett le az elnyeri a méltó büntetését.

Korábbi tettenéréssel kapcsolatos bejelentések ide kattintva elérhetőek.

You may also like...