Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sittet tett le Tatabányán illegálisan, lefotózták!

Sittet tett le egy tatabányai magánterületre a szemetelő, akit egy arra járó hulladékvadász tetten ért. Már csak az a kérdés: Legyen-e belőle feljelentés?

A szemetelés nem csak, hogy csúnya dolog, hanem komoly büntetéssel is sújtható. A jelen esetünkben a környezetszennyezés egyértelmű, amellett, hogy a cselekmény birtokháborítás jogcímét is érinti. A tettenéréssel kapcsolatos bejelentés a megújult rendszerünkbe érkezett, ami elérhető ide kattintva!

Az elkövető elbújt a gépjárműve ajtaja mögé. Szégyellje is magát!

Az elkövető elbújt a gépjárműve ajtaja mögé. Szégyellje is magát!

A bejelentés szövege:
“Sziasztok! Tegnap hazafele menet munkából észrevettem hogy egy kisteherautó beállt teljesen a fák közé, odamentem megkérdezni mit csinál itt a sofőr. Kérdésemre úgy tett mintha nem értene magyarul, közöltem vele hogy lefotózom és megteszem a szükséges lépéseket, ekkor hirtelen már tudott magyarul. Akkor azt kezdte el mondani hogy ez a főnöke területe. Ekkor már tudtam hogy illegális szemét lerakóval találkoztam.

Pillanatkép: A szemetelés folyamatban.

Pillanatkép: A szemetelés folyamatban.

Ez egy eladó terület Tatabánya 2800 Ipari park Szarkaláb út. A hirdető táblán csak egy telefonszám van. Könnyű beazonosítani a helyet van ott egy villamos kis épület.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

A lerakott sitt mennyisége egy teherautó platónyival vetekszik.

A lerakott sitt mennyisége egy teherautó platónyival vetekszik.

Hulladék jellege: építési.

A bejelentést továbbítjuk az illetékes hatóságokhoz. Bízunk benne, hogy aki esetünkben sittet tett le az elnyeri a méltó büntetését.

Korábbi tettenéréssel kapcsolatos bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek