Debreceni szemetelő mancsán csattant a bilincs

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Debreceni szemetelő mancsán csattant a bilincs köszönhetően a civis város rendőreinek, aki korábban a veszélyes hulladékot a Fancsika tavak partjára vitte.

A rendőrségre 2018. április 7-én 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a Fancsika tavaknál veszélyes hulladékot tett le valaki (a bejelentés elérhető itt.). A rendőrök a helyszínre mentek, adatgyűjtést végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt.

Olajtól bűzlő, családi VHS kazetta gyűjtemény Fancsika tó partjá. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Olajtól bűzlő, családi VHS kazetta gyűjtemény Fancsika tó partjá. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A nyomozók 2018. június 7-én gyanúsítottként kihallgatták K. Sándort, aki a megalapozott gyanú szerint egy műhely takarítását követően, az onnan származó hulladékot nem a szeméttelepre, hanem a tó partjára vitte. A hulladék között motorolajos flakon, valamint egy forgalomból kivont gépkocsi rendszáma és forgalmi engedélye is volt.

A területen kialakult állapotokat az illetékes szervek korábban már megoldották.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 26 éves debreceni férfival szemben a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett és okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet a napokban bíróság elé állítási javaslattal befejeztek.

A debreceni rendőrök helyszínelés közben. / Fotó: police.hu

A debreceni rendőrök helyszínelés közben. / Fotó: police.hu

A debreceni szemetelő ügyét a nyomozó hatóság továbbította a járási ügyészség részére.

Forrás: police.hu


Hulladékvadász youtube csatorna, Szemetelők levadászva videónkat ajánljuk mindenki szíves figyelmébe!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: