Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A szemétdombbá vált kézi autómosó Kőbányán (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

A szemétdombbá vált kézi autómosó Kőbányán (Frissítve)

Kőbányán a volt kézi autómosó épületét vandálok szétrombolták, szemetelők meg telehordták az épületét is és annak közvetlen környezetét.

Frissítve
2017. 03.14.

A Kőbánya Önkormányzatának Építésügyi és Környezetvédelmi osztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk kézi autómosó bejelentéssel kapcsolatban:

„Hatóságunk a teljes kerület területén igyekszik intézkedéseket foganatosítani, de sajnos a visszatérő és rendszeres, valamint az egyéni problémák kezelése rendkívül időigényes. Sajnálatosan nem csak a Kőbányán, hanem országosan is probléma a szemetelés és az illegális hulladék elhelyezés, amely során főként háztartási, elektronikai-, és zöldhulladékok kerülnek lerakásra. A Kőbányai Közterület-felügyelet munkatársai nehezen tudják tetten érni a szemetelőket, mert az esetek döntő többségében a hulladékhalmazt már a lerakása után észlelik és olyankor már nagyon nehéz az elkövetők személyét kideríteni.

A tárgyi ingatlan az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint a Magyar Állam tulajdonát képezi és a Máv Zrt. kezelésében áll. A Máv Magyar Államvasutak Zrt. és az autómosó üzemeltetője közt a bérleti szerződés felbontásra került, ezért hatóság a 2017. február 27-én kelt levelében felszólította a Máv Zrt. -t a tárgyi ingatlanrész rendbetételére. Munkatársaik 2017. március 9-én helyszíni szemét tartottak, amely során megállapítást nyert, hogy a területről a hulladékok elszállítása nem történt meg, ezért a hatóság 2017. március 13-án értesítette a Máv Zrt. -t a hulladékgazdálkodási eljárás megindításáról.”

Köszönjük a Kőbánya Önkormányzatának a részletes tájékoztatást.  Várjuk a területtel kapcsolatos megoldást. Munkájukhoz kitartást kívánunk.


Korábban
2017.02.26.

[sciba leftsrc=”https://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/kezi.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/1106_Tunderfurt_3-1.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Google Maps 2012-es képe és 2017-es állapotok. /Fotó: Google Maps / hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Kőbányán a Tündérfürt utca 3. számnál a Domex-el szemben lévő elhagyott „autómosó”-nál folyamatosan nő a szemét.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...