Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kőbánya, Dorogi utcai szeméthalmok (Frissítve)

Kőbánya egyik legnagyobb problémája az illegális hulladéklerakások. Rengeteg lakatlan, zöld területtel rendelkezik, ami bevonzza a szemetelőket.

Frissítve
2017.04.04.

A bejelentés hatására az Önkormányzat helyszíni szemlét tartott 2017. március 9-én, amely során megállapította, hogy a bejelentés megalapozott volt.

Ezt követően felszólította az ingatlan tulajdonosait és kezelőjét a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló 32/2015. (XII. 18.) önkormányzati rendelete alapján a terület rendbetételére, melyet ellenőrizni fogják.

Köszönjük.


Korábban
2017.03.02.

A Google Maps szerint 2012-ben az utcán több helyen is illegális hulladéklerakások voltak. Ezt az alábbi bejelentés is bizonyítja, hogy nem változott szinte semmi.

Kőbánya külterülete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kőbánya külterülete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Segítségüket szerném kérni. A X. kerülte mezőgazdasági részén az elmúlt tél alatt Undorító, halmok jelentek meg. Az elmúlt két három hétben amióta megjött a jó idő egyre többen gondolják hogy feleslegesnek vélt dolgaikat szanaszét dobálva halmokat építenek. Kérem szépen segítségüket.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek