Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőbánya, Dorogi utcai szeméthalmok (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Kőbánya, Dorogi utcai szeméthalmok (Frissítve)

Kőbánya egyik legnagyobb problémája az illegális hulladéklerakások. Rengeteg lakatlan, zöld területtel rendelkezik, ami bevonzza a szemetelőket.

Frissítve
2017.04.04.

A bejelentés hatására az Önkormányzat helyszíni szemlét tartott 2017. március 9-én, amely során megállapította, hogy a bejelentés megalapozott volt.

Ezt követően felszólította az ingatlan tulajdonosait és kezelőjét a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló 32/2015. (XII. 18.) önkormányzati rendelete alapján a terület rendbetételére, melyet ellenőrizni fogják.

Köszönjük.


Korábban
2017.03.02.

A Google Maps szerint 2012-ben az utcán több helyen is illegális hulladéklerakások voltak. Ezt az alábbi bejelentés is bizonyítja, hogy nem változott szinte semmi.

Kőbánya külterülete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kőbánya külterülete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Segítségüket szerném kérni. A X. kerülte mezőgazdasági részén az elmúlt tél alatt Undorító, halmok jelentek meg. Az elmúlt két három hétben amióta megjött a jó idő egyre többen gondolják hogy feleslegesnek vélt dolgaikat szanaszét dobálva halmokat építenek. Kérem szépen segítségüket.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...