Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Óbudai Erdőalja köz illegális lomitelepe - Hulladekvadasz.hu

Óbudai Erdőalja köz illegális lomitelepe

Erdőalja köz egyik ingatlanján illegális lomitelep alakult ki Óbudán. A bejelentő elmondása szerint közel 10 éve tartanak ezek a tarthatatlan állapotok. Kétes tartalmú hordok, mindenféle szemét kertes házak közelében.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok Az alábbi bejelentést szeretném tenni amit elküldtem weboldalukra , de az a visszajelzés jött , hogy nem ment át az üzenet , ezért itt is megtenném a bejelentést . A helyszín : Budapest 3. kerület Erdőalja köz , magántelken levô 30 – 40 m3 hulladék felhalmozása amik között kétes tartalmú rozsdás fémhordókat láttam . A szomszédok elmondása alapján 10 éve halmozódik .”

Mi ilyenkor a teendő?
Az ilyen és ehhez hasonló esetekben az önkormányzatnak lehet panaszt tenni. A bejelentésnek tartalmaznia kell a szennyezett ingatlan pontos címét, szennyezés, ápolatlanság mértékét. Kérni lehet az adatok zárt kezelését. A belterületi ingatlanok esetén a jegyző jár el az általános ügyintézésre nyitva álló 21 napon belül!

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Az óbudai Erdőalja köz bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...