Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Óbudai Erdőalja köz illegális lomitelepe

Erdőalja köz egyik ingatlanján illegális lomitelep alakult ki Óbudán. A bejelentő elmondása szerint közel 10 éve tartanak ezek a tarthatatlan állapotok. Kétes tartalmú hordok, mindenféle szemét kertes házak közelében.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok Az alábbi bejelentést szeretném tenni amit elküldtem weboldalukra , de az a visszajelzés jött , hogy nem ment át az üzenet , ezért itt is megtenném a bejelentést . A helyszín : Budapest 3. kerület Erdőalja köz , magántelken levô 30 – 40 m3 hulladék felhalmozása amik között kétes tartalmú rozsdás fémhordókat láttam . A szomszédok elmondása alapján 10 éve halmozódik .”

Mi ilyenkor a teendő?
Az ilyen és ehhez hasonló esetekben az önkormányzatnak lehet panaszt tenni. A bejelentésnek tartalmaznia kell a szennyezett ingatlan pontos címét, szennyezés, ápolatlanság mértékét. Kérni lehet az adatok zárt kezelését. A belterületi ingatlanok esetén a jegyző jár el az általános ügyintézésre nyitva álló 21 napon belül!

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

Az óbudai Erdőalja köz bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek