Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tolcsva község határában 37-es főút hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Tolcsva község határában 37-es főút hulladéklerakata

Tolcsva község határában kialakult illegális hulladéklerakatra hívja fel a figyelmet a bejelentő, ami egsézen közel található az Abaúj C. benzinkúthoz.

A település első bejelentésében kommunális hulladéklerakásokat láthatunk, ami egyben az első bejelentés is a térségből a Hulladékvadászon.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A helyszín: Abaúj C. benzinkút, valamint büfé közvetlen közelében, a 37-es sz. főút mellett, Tolcsvai község határában. A térképen: https://goo.gl/maps/b8JJNGMvL4S2. A kép 08.29-én készült, néhány napja jártam arra, a helyzet változatlan volt. Nem tudom, hogy ez esetben a Magyar Közút feladata-e a szemét eltakarítása, vagy az önkormányzaté. „

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Tolcsva helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Tolcsva a wikipedia szerint
A község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Sárospataki járásban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken.

Fekvése
A település Magyarország északkeleti részén, Tokajhegyalja középső területén, a Bodrogba folyó Nagy-Tolcsva-patak két oldalán fekszik, Szerencs és Sátoraljaújhely között, 25–25 km távolságra. Öt hegyaljai szőlőtermelő településsel határos: északon és északnyugaton Erdőhorváti, keleten és délkeleten Sárazsadány, dél-délnyugaton Olaszliszka, nyugaton Erdőbénye, délen Vámosújfalu.

Forrás: wikipedia.