Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ingyenes családi Nyílt Nap a Fővárosi Hulladékhasznosító Mű területén - Hulladekvadasz.hu

Ingyenes családi Nyílt Nap a Fővárosi Hulladékhasznosító Mű területén

A Fővárosi Hulladékhasznosító Mű területén ismét megrendezésre kerül az FKF Nonprofit Zrt. szervezésében a Környezettudatosság napja.

A rendezvény ingyenes. Várnak minden kedves érdeklődőt, családokat színes programokkal, eseményekkel. A Hulladékhasznosító Mű üzemlátogatásához előzetes regisztráció szükséges, de a rendezvény részvételéhez nincs szükség. A helyszín 1151 Budapest, Károlyi Sándor út 119.

[codepeople-post-map]

A rendezvényre a Társaság jóvoltából ingyenes buszjáratot indítanak a Környezettudatosság Napjára látogatók részére október 7-én, ezzel is megkönnyítve a helyszínre való kijutást.

A rendezvény facebook eseményéhez ide kattintva lehet csatlakozni.

Minden óra 30 perckor a Hősök teréről (Műcsarnok előtti terület) indulnak a buszok a Fővárosi hulladékhasznosító Műhöz, reggel 9.30-tól 13.30-ig és 15.30 és 18.30-ig. Minden egész órában pedig visszafele indul a buszjárat a Hősök terére. (10:00-tól 13:00-ig és 15:00-tól 18:00-ig) Pihenőidő: 14-15 óráig (ezalatt a járat nem közlekedik) Az utolsó buszjárat 18.00 órakor indul a rendezvény helyszínéről a Hősök terére. Hogy találtok rá a buszra? A jármű szélvédőjén egy FKF logót találhattok. A szervezők mindenkit várnak szeretettel.

Fővárosi Hulladékhasznosító Mű – Környezettudatosság napja 2017

Egész napos programjaink:
– üzemlátogatás (előzetes regisztrációhoz kötött)
– Köztisztasági Múzeum látogatás
– ugrálóvár, arcfestés
– közmű- és partnersátrak
– közműcégek célgépbemutatói
– gyermekanimációs foglalkozások
– ügyességi játékok, totó
– sok-sok izgalmas ajándék

Fellépők:
11:00 Apacuka zenekar
12:00 Pingvin Pityu és barátai interaktív zenés műsor
13:00 Kerekasztal-beszélgetés a környezettudatosságról
13:30 Faültetés
13:40 Kukásautó elhúzás, erőbemutató
14:00 Meglepetés koncert

Megközelíthetőség:
– 125-ös busszal a Bosnyák térről
– 170-es busszal Újpest-Központ megállóból

A rendezvény partnerei:
BKK – Budapesti Közlekedési Központ, Budapest Fővárosi Önkormányzata Sport Osztály, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., FŐKERT Nonprofit Zrt., FŐTÁV – Budapesti Távhőszolgáltató Zrt., FŐKÉTÜSZ, Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, Természetvédelmi Őrszolgálat, Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Szövetség, Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés, Mahart PassNave Személyhajózási Kft., MiniPolisz, Hulladékvadász

You may also like...