Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ingyenes családi Nyílt Nap a Fővárosi Hulladékhasznosító Mű területén

A Fővárosi Hulladékhasznosító Mű területén ismét megrendezésre kerül az FKF Nonprofit Zrt. szervezésében a Környezettudatosság napja.

A rendezvény ingyenes. Várnak minden kedves érdeklődőt, családokat színes programokkal, eseményekkel. A Hulladékhasznosító Mű üzemlátogatásához előzetes regisztráció szükséges, de a rendezvény részvételéhez nincs szükség. A helyszín 1151 Budapest, Károlyi Sándor út 119.

A rendezvényre a Társaság jóvoltából ingyenes buszjáratot indítanak a Környezettudatosság Napjára látogatók részére október 7-én, ezzel is megkönnyítve a helyszínre való kijutást.

A rendezvény facebook eseményéhez ide kattintva lehet csatlakozni.

Minden óra 30 perckor a Hősök teréről (Műcsarnok előtti terület) indulnak a buszok a Fővárosi hulladékhasznosító Műhöz, reggel 9.30-tól 13.30-ig és 15.30 és 18.30-ig. Minden egész órában pedig visszafele indul a buszjárat a Hősök terére. (10:00-tól 13:00-ig és 15:00-tól 18:00-ig) Pihenőidő: 14-15 óráig (ezalatt a járat nem közlekedik) Az utolsó buszjárat 18.00 órakor indul a rendezvény helyszínéről a Hősök terére. Hogy találtok rá a buszra? A jármű szélvédőjén egy FKF logót találhattok. A szervezők mindenkit várnak szeretettel.

Fővárosi Hulladékhasznosító Mű – Környezettudatosság napja 2017

Egész napos programjaink:
– üzemlátogatás (előzetes regisztrációhoz kötött)
– Köztisztasági Múzeum látogatás
– ugrálóvár, arcfestés
– közmű- és partnersátrak
– közműcégek célgépbemutatói
– gyermekanimációs foglalkozások
– ügyességi játékok, totó
– sok-sok izgalmas ajándék

Fellépők:
11:00 Apacuka zenekar
12:00 Pingvin Pityu és barátai interaktív zenés műsor
13:00 Kerekasztal-beszélgetés a környezettudatosságról
13:30 Faültetés
13:40 Kukásautó elhúzás, erőbemutató
14:00 Meglepetés koncert

Megközelíthetőség:
– 125-ös busszal a Bosnyák térről
– 170-es busszal Újpest-Központ megállóból

A rendezvény partnerei:
BKK – Budapesti Közlekedési Központ, Budapest Fővárosi Önkormányzata Sport Osztály, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., FŐKERT Nonprofit Zrt., FŐTÁV – Budapesti Távhőszolgáltató Zrt., FŐKÉTÜSZ, Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, Természetvédelmi Őrszolgálat, Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Szövetség, Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés, Mahart PassNave Személyhajózási Kft., MiniPolisz, Hulladékvadász

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek