Az óbudai Mocsárosdűlő magántelki sitt-telepe

Az óbudai Mocsárosdűlő magántelkén kialakult sitt-telep semmiképpen se hajaz a jó szomszédi viszonyra. Hatóságok tehetetlenek a bejelentő szerint.

Mindenesetre továbbítjuk a bejelentés az aktuális szerveknek remélve azt, hogy visszaigazolást nyernek a bejelentésben leírtak.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Zsófia utca 19540 hrsz telken veszélyes hulladék lerakatot és újrahasznosítást csinálnak a tulajdonos megbízásából. Az önkormányzat, a rendőrség és a közterületesek tehetetlenek. Volt kint ez a három hatóság, de idáig nem történt semmi előre lépés, csak hordják a szemetet a teherautók.

A telken megtalálható: eternit csövek több tíz méter, sok-sok gázpalack, rengeteg üveg, emulzió, kátrány, hegyekben álló sitt és az abból kinyert használt téglák, zöldhulladék, bontott fa, műanyag, két autóroncs… és még kitudja miket rejt a mostanra kb száz m3 szeméthegy a 3000 m2-en.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes hulladék.

Az óbudai Mocsárosdűlő sitt-telepe helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!