Ökohuszárok – A szemetelés rossz, ÉRTEM?!

Ökohuszárok néven új szórakoztató, környezettudatos és valós problémákkal foglalkozó youtube csatorna kezdi meg sugározását az interneten.

A csatorna szerkesztőinek a célja a környezetvédelem egy újszerű közlése, a környezettudatosság növelése, valós olykor tabutémák tényszerű bemutatása, mindezt youtube stílusban, mindenkinek.

A terveik szerint havonta több figyelemfelkeltő videóval jelentkeznek. A csatornájukat a környezetvédelem, az egészség és a pénz kérdésének a hármas egysége határozza meg.

A műsorban több közismert személy is szerepelni fog. Az hulladekvadasz.hu olvasói számára Szebenyi Péter lehet ismerős, aki itt nem a hulladékvadászt adja, hanem önmagát közvetlenebb stílusban adja.

Első videójukban Budapestre látogatnak el, ahol egy rögtönzött hulladékvadászat keretén belül mutatják be, hogy a szemetelés rossz.

Az Ökohuszárok csatorna rendszeres nézéséhez mindenkinek jó szórakozást kívánunk.

Ha tetszett a videójuk iratkozz fel csatornájukra!

Az Ökohuszárok Youtube csatornáját megtalálod ezen a linket, ide kattintva.

A hulladekvadasz.hu -ra a videóban is említett bejelentés ide kattintva elérhető.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!