Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ökohuszárok - A szemetelés rossz, ÉRTEM?! - Hulladekvadasz.hu

Ökohuszárok – A szemetelés rossz, ÉRTEM?!

Ökohuszárok néven új szórakoztató, környezettudatos és valós problémákkal foglalkozó youtube csatorna kezdi meg sugározását az interneten.

A csatorna szerkesztőinek a célja a környezetvédelem egy újszerű közlése, a környezettudatosság növelése, valós olykor tabutémák tényszerű bemutatása, mindezt youtube stílusban, mindenkinek.

A terveik szerint havonta több figyelemfelkeltő videóval jelentkeznek. A csatornájukat a környezetvédelem, az egészség és a pénz kérdésének a hármas egysége határozza meg.

A műsorban több közismert személy is szerepelni fog. Az hulladekvadasz.hu olvasói számára Szebenyi Péter lehet ismerős, aki itt nem a hulladékvadászt adja, hanem önmagát közvetlenebb stílusban adja.

Első videójukban Budapestre látogatnak el, ahol egy rögtönzött hulladékvadászat keretén belül mutatják be, hogy a szemetelés rossz.

Az Ökohuszárok csatorna rendszeres nézéséhez mindenkinek jó szórakozást kívánunk.

Ha tetszett a videójuk iratkozz fel csatornájukra!

Az Ökohuszárok Youtube csatornáját megtalálod ezen a linket, ide kattintva.

A hulladekvadasz.hu -ra a videóban is említett bejelentés ide kattintva elérhető.