Ökohuszárok - A szemetelés rossz, ÉRTEM?! - Hulladekvadasz.hu
Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ökohuszárok – A szemetelés rossz, ÉRTEM?!

Ökohuszárok néven új szórakoztató, környezettudatos és valós problémákkal foglalkozó youtube csatorna kezdi meg sugározását az interneten.

A csatorna szerkesztőinek a célja a környezetvédelem egy újszerű közlése, a környezettudatosság növelése, valós olykor tabutémák tényszerű bemutatása, mindezt youtube stílusban, mindenkinek.

A terveik szerint havonta több figyelemfelkeltő videóval jelentkeznek. A csatornájukat a környezetvédelem, az egészség és a pénz kérdésének a hármas egysége határozza meg.

A műsorban több közismert személy is szerepelni fog. Az hulladekvadasz.hu olvasói számára Szebenyi Péter lehet ismerős, aki itt nem a hulladékvadászt adja, hanem önmagát közvetlenebb stílusban adja.

Első videójukban Budapestre látogatnak el, ahol egy rögtönzött hulladékvadászat keretén belül mutatják be, hogy a szemetelés rossz.

Az Ökohuszárok csatorna rendszeres nézéséhez mindenkinek jó szórakozást kívánunk.

Ha tetszett a videójuk iratkozz fel csatornájukra!

Az Ökohuszárok Youtube csatornáját megtalálod ezen a linket, ide kattintva.

A hulladekvadasz.hu -ra a videóban is említett bejelentés ide kattintva elérhető.